Workshop

Weergave 10 Uitjes

 • Workshop drone vliegen

  Vlieg samen met je navigator door een hindernisbaan of bereik juist grote hoogtes met een high tech drone. Beleef nu zelf de hype van het moment en ontdek jouw skills met de nieuwste techniek.

  16
  60 min.
  € p.p.
 • Bamboe bouwen

  Bouwen was zelden zo leuk. Door samen aan de constructies te werken wordt er als team oprecht iets moois neergezet. Bouw samen met onze instructeur de mooiste bamboe bouwsels.

  8
  60 min.
  € 17.50 p.p.
 • Mountainbiketoch Otterlo Events

  Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  12
  120-180 min.
  € 19.50 p.p.
 • Workshop Percussie

  Samen muziek maken creëert gezelligheid, binding en een swingend ritme. Deze Afrikaanse percussieworkshop is laagdrempelig en dus geschikt voor ieder partijtje of uitje.

  16
  90 min.
  € 32.50 p.p.
 • Roofvogel demonstratie

  Tijdens deze roofvogel demonstratie in Otterlo word je verbaasd en verrast. Het is de perfecte activiteit voor jong en oud. Dit is een bijzondere ervaring, die je van je leven niet meer vergeet!

  60 min.
  € 35.00 p.p.
 • Wijnproeverij

  Geniet van de diverse wijnen die onze vinoloog met zorg voor jullie heeft uitgekozen en leer over de druifsoorten en hoe de verschillende aroma’s te onderscheiden zijn.

  12
  90 min.
  € 35.50 p.p.
 • mtb patrick

  Eerst nog over het asfalt voor een goede warming-up, maar dan echt de bossen van de Veluwe in. Diverse ondergronden om alle mogelijkheden en aspecten van het mountainbiken te ervaren!

  8
  120 min.
  € 37.50 p.p.
 • Kookworkshop

  Creëer met elkaar de lekkerste gerechten voor een diner op hoog niveau. Geniet samen van heerlijk eten en leer iets nieuws over gastronomie. Het wordt een smakelijke dag.

  10
  180 min.
  € 59.50 p.p.
 • Header schapendrijven

  De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  20
  90 min.
  € 69.50 p.p.
 • Sledehonden

  Onze sledehondenteams staan klaar om jullie evenement van iets unieks te voorzien. Met kar en step kunnen we laten zien wat de sledehondensport inhoud!

  6
  150 min.
  € 75 p.p.
Workshop

Willen jullie iets nieuws leren? Of gewoon eens een totaal andere leuke activiteit uitproberen? Verbreed je horizon bij Otterlo Events met onze unieke workshops voor een divers budget. We hebben diverse voordelige of goedkope workshops in huis. Kies voor een gezellige workshop voor jouw vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag, personeels- of bedrijfsfeestje. Misschien zijn jullie wel een leuke zussendag aan het organiseren. Of zoeken jullie een leerzaam uitje voor jullie school. Bij Otterlo Events leer je iets nieuws en doe je leuke dingen. Doe dus de beste ideeën op met één van de bijzondere activiteiten in Otterlo. Onze workshops zijn geschikt voor iedereen, van mannen tot vrouwen en van jeugd tot volwassenen.

Denk aan onze workshop darts. Of willen jullie misschien een blijvend aandenken met een workshop Graffiti? Samen werken jullie aan een prachtig kunststuk die een blijvend aandenken van een geslaagde dag vormt. Kunstzinnigheid staat voorop bij de creatieve workshops voor iedereen. Daarnaast zijn er veel andere leuke events. Wie weet hebben jullie altijd al hoge ogen willen gooien in het casino. Leer de samen de fijne kneepjes van poker of blackjack bij Otterlo Events.

Naast creativiteit is er ook ruimte voor de nieuwste techniek. Leer met een echte drone vliegen en schiet de mooiste foto’s voor een blijvende herinnering. Zo wordt het absoluut een leuke en leerzame dag.

In combinatie met een arrangement waar lekker bij gegeten of geborreld kan worden zorgt een mooie workshop van Otterlo Events voor een topdag. Onze ervaren en deskundige instructeurs delen maar wat graag hun kennis en zijn er om het jullie naar de zin te maken.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu één van onze prachtige workshops en combineer het met iets lekkers. Het wordt een onvergetelijke dag voor je vrienden, vriendinnen en alle andere betrokken personen.

Stuur een WhatsApp