Teambuilding

Weergave 13 Uitjes

 • Escaperoom Dakar

  Je bent gecrasht tijdens de loodzware Dakar Rally. Er is maar één uitweg, maar die loopt door een donkere grot. Lukt het jou en je team te ontsnappen uit deze sfeervolle Escape Room?

  60 min.
  € 15 p.p.
 • Zeskamp

  De absolute klassieker onder de teamuitjes. De echt Hollandse Zeskamp zorgt altijd voor humor, spanning en de nodige strijdvaardigheid. Spring, wandel of hups jezelf naar eeuwige roem.

  16
  min.
  € 17.50 p.p.
 • Bamboe bouwen

  Bouwen was zelden zo leuk. Door samen aan de constructies te werken wordt er als team oprecht iets moois neergezet. Bouw samen met onze instructeur de mooiste bamboe bouwsels.

  8
  60 min.
  € 17.50 p.p.
 • Huifkartocht

  Genietend van de natuur en de meerdere stops onderweg, een perfecte manier om bij te kletsen. Zonder twijfel één van onze meest relaxte, maar toch avontuurlijke uitjes.

  14
  90 min.
  € 17.50 p.p.
 • Escaperoom "Het uur van de wolf"

  De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  6
  60 min.
  € 20 p.p.
 • Teamadventure

  Volbreng verschillende teamopdrachten met je ploeg waarin gezelligheid het allerbelangrijkst is. Hoe goed gaat Teamadventure jullie af? Er kan in ieder geval gelachen worden.

  8
  60 min.
  € 24.50 p.p.
 • Landroverdropping 1920x654

  Een prachtige rit achterin een legertruck door de mooie Veluwse natuur. Hierop volgt een dropping met allerlei opdrachten waar gezocht wordt naar de juiste route. Volbrengen jullie de missie?

  15
  180 min.
  € 34.50 p.p.
 • hunted 1920 x 654

  Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  16
  120 min.
  € 34.50 p.p.
 • Bushcraft workshop

  Leer overleven in de rauwe natuur. De Veluwe is bij uitstek geschikt om de lessen uit deze cursus in de praktijk te brengen. Wie is de keiharde survival expert van jouw groep?

  8
  180 min.
  € 47.50 p.p.
 • Commando

  De dienstplicht is terug speciaal voor jouw dagje uit. Maak een echte commando training mee uit de oude dagen. Discipline, orde en samenwerken zijn van essentieel belang.

  10
  180 min.
  € 50.00 p.p.
 • Header schapendrijven

  De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  20
  90 min.
  € 69.50 p.p.
 • Sledehonden

  Onze sledehondenteams staan klaar om jullie evenement van iets unieks te voorzien. Met kar en step kunnen we laten zien wat de sledehondensport inhoud!

  6
  150 min.
  € 75 p.p.
 • hoge veluwe 1920 x 654

  Geef gas door de Veluwse bossen. Autorijden is het stoerst als het off road mag. Daarom is juist de Jeep Safari een coole toevoeging in ieder dagje uit. Ga erop uit door de rauwe natuur.

  4
  150 min.
  € 89.50 p.p.
Teambuilding

Maak er een mooi en bevorderlijk uitstapje van en kies voor één van de veelzijdige teambuilding events bij Otterlo Events. Wij bieden allerlei exceptionele activiteiten waar betrokkenheid en sociale omgang centraal staan. Wie in jullie groep is een echte team player? Wie is er een natuurlijk leider? Je weet nooit wie er boven zichzelf uitstijgt en in een prachtige opdracht allerlei nieuwe kwaliteiten ontdekt. Leer elkaar kennen in de prachtige Veluwse natuur.

Uiteraard zijn de mooiste activiteiten op een rij gezet om een uitstekende dag teambuilding te realiseren. Speel de leukste spelletjes en geef elkaar tips om de Teambuilding nog beter te laten verlopen. Wat is teambuilding zonder samenwerken? In onze activiteiten speelt het samen zijn een grote rol. Zorg er met z’n allen voor dat deze groepsactiviteit echt betekenis krijgt. Probeer eensgezind uit onze exclusieve Escaperooms te ontsnappen. Lukt het jullie om samen te ontsnappen.

De teamwork activiteiten bij Otterlo Events zijn natuurlijk voor een groot deel gebaseerd op samenwerking. Er komt echter meer kijken bij onze uitjes voor teamwork. Denk bijvoorbeeld aan ons Teamadventure waar juist vertrouwen en zelfverzekerdheid centraal staat? Of de Legertruckdropping waar samen de weg terug ontdekt moet worden. Houden jullie het liever Oer-Hollands? Met onze Zeskamp vallen plezier en teamwork perfect samen in een reeks competitieve spelletjes.

Ben jij op zoek naar een leuk uitje waarin jouw groep mensen elkaar echt beter kan leren kennen? Bij Otterlo Events zit je goed. Natuurlijk is er in ons sfeervolle restaurant volop gelegenheid om na te borrelen of gezellig iets te eten. Vraag naar onze arrangementen en zet je team centraal. Grijp deze kans om echt iets samen te doen.

Stuur een WhatsApp