Kinderfeestje

Weergave 13 Uitjes

 • Laserhooting

  Op eenden jagen, kleiduiven schieten of schietvaardigheden oefenen op doelen. Er zit voor iedere deelnemer wel een favoriet spel bij!

  8
  60 min.
  € 10.00 p.p.
 • Klimmen en abseilen

  Iedereen wordt vast en zeker enthousiast van deze geweldige indoor klimwand. Uiteraard volgt na het klimmen het abseilen. Overwin de uitdaging en wordt nog zekerder van jezelf.

  8
  60 min.
  € 10.00 p.p.
 • gps-voetgolf4kids

  Klootschieten met een voetbal. Schiet de bal over grote afstanden en maak de meeste meters. De gps-route loopt door de schitterende Veluwe en biedt dus een uitzonderlijke ervaring.

  8
  75 min.
  € 10.00 p.p.
 • Bootcamp

  Bootcamp je fit met het Otterlose bos als sportschool. De training is in groepsverband waardoor je niet alleen gemotiveerd wordt door de professionele instructeur, maar ook door elkaar.

  10
  60 min.
  € 10.00 p.p.
 • Boogschieten

  Hoe goed is jullie concentratie? Kinderen genieten en schieten raak met deze klassieke activiteit. Bij Boogschieten komen alle fysieke inspanningen samen voor het beste resultaat.

  8
  60 min.
  € 12.50 p.p.
 • Challenge proef

  Ga de strijd aan met de hoogte. Overwin je angst op enorme hoogte via allerlei indoor hindernissen tijdens deze Challenge proef junior. Dankzij de aanmoediging van de rest gaat het je lukken.

  8
  60 min.
  € 12.50 p.p.
 • Dodgebow junior

  Raak de doelwitten en je andere tegenstanders in een spectaculair potje Dodgebow. Scoor punten, win de veldslag met pijl en boog en wordt net zo’n grote held als Legolas of Robin Hood.

  8
  60 min.
  € 12.50 p.p.
 • Banner zeskamp

  De absolute klassieker onder de teamuitjes. De echt Hollandse Zeskamp zorgt altijd voor humor, spanning en de nodige strijdvaardigheid. Spring, wandel of hups jezelf naar eeuwige roem.

  8
  60 min.
  € 12.50 p.p.
 • Minute-to-win-it

  Overgewaaid uit de VS en nu ook op de Veluwe. Minute to win it is het snelle, spannende spel waarin teams het in allerlei opdrachten tegen elkaar opnemen terwijl de tijd door tikt.

  8
  60 min.
  € 12.50 p.p.
 • bubbel junior

  Lachen staat voorop bij deze unieke manier van voetballen. In een grote opgeblazen bubbel heeft niemand balgevoel. Maak de potjes eerlijker en grappiger dan ooit. Humor wint de Ballon d’or.

  12
  90 min.
  € 17.50 p.p.
 • Huifkartocht

  Genietend van de natuur en de meerdere stops onderweg, een perfecte manier om bij te kletsen. Zonder twijfel één van onze meest relaxte, maar toch avontuurlijke uitjes.

  14
  90 min.
  € 17.50 p.p.
 • Mountainbiketoch Otterlo Events

  Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  12
  120-180 min.
  € 19.50 p.p.
 • mtb patrick

  Eerst nog over het asfalt voor een goede warming-up, maar dan echt de bossen van de Veluwe in. Diverse ondergronden om alle mogelijkheden en aspecten van het mountainbiken te ervaren!

  8
  120 min.
  € 37.50 p.p.
Kinderfeestje

Is het zo ver? Mogen alle vriendjes en vriendinnetjes van de kleine jarige job weer komen om er samen een spetterend feestje van te maken? Bij Otterlo Events is het allemaal mogelijk. Bekijk onze prachtige mogelijkheden voor kinderfeestjes. Waarom zou je het thuis houden als je er lekker met z’n allen op uit kunt?

Laat de kids een grote hoogte bereiken met onze Challenge proef. Durven ze allemaal naar boven te klimmen en de hindernissen te overwinnen? Of gaan ze misschien liever paintballen? Ons speciale paintballarrangement voor kinderen maakt dit mogelijk. Is het de bedoeling dat ze er iets van opsteken? Geen probleem. Onze wijze natuurgids laat ze graag de prachtige Veluwse bossen zien. Wie weet wat ze allemaal leren over survival en de natuur. De mooiste plekjes van Nederland zijn te vinden op de Veluwe. Laat het de kids zien.

Voor de echt stoere jongens en meiden bieden we bijvoorbeeld Boogschieten of Dodgebow. Dodgebow is een variant van boogschieten waar de kinderen echt hun energie compleet in kwijt kunnen. Als lachen, humor en pret de boventoon moeten voeren is Bubble voetbal een geweldige optie. Laat de kids lekker ravotten en lachen in deze hilarische variant van voetbal.

Zo hebben we enorm veel opties voor in onze kinder arrangementen. Combineer het met iets lekkers te eten en maak er zo een spectaculair partijtje van. De jarige job heeft zich nog nooit zo jarig gevoeld. Boek nu en beleef een prachtig kinderfeestje bij Otterlo Events.

Stuur een WhatsApp