Gemotoriseerde evenementen

Weergave 10 Uitjes

 • Landroverdropping 1920x654

  Een prachtige rit achterin een legertruck door de mooie Veluwse natuur. Hierop volgt een dropping met allerlei opdrachten waar gezocht wordt naar de juiste route. Volbrengen jullie de missie?

  15
  180 min.
  € 34.50 p.p.
 • hunted 1920 x 654

  Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  16
  120 min.
  € 34.50 p.p.
 • Powerturnen

  Een uniek apparaat op vier wielen. Met de Powerturn zijn de tofste capriolen uit te halen. Probeer Powerturnen nu uit en verbaas alles en iedereen met spectaculaire stuur- en slipkunsten.

  12
  60 min.
  € 37.50 p.p.
 • Solextour

  Beleef de Veluwe als een nozem. De Solex is een uniek voertuig die je samen in met jouw gezelschap een paar uur meekrijgt op het Veluwse landschap. Vrijer dan dit voel je je zelden.

  8
  120 min.
  € 42.50 p.p.
 • IMG_4274

  Wie zegt dat genieten en lol trappen niet samengaan heeft de Crazy 88 4×4 tour nog niet gedaan. Kruip jij achter het stuur of ga je navigeren aan jou de keus!? Je gaat ‘rollend’ van het lachen weer naar huis.

  6
  180 min.
  € 54.50 p.p.
 • Segwaytour

  Lang niet alle wegen op de Veluwe zijn verhard. Ondervind het nu zelf tijdens de bijzondere Segwaytour dwars door de unieke natuur. Geniet eens echt van de bossen en landschappen.

  10
  90 min.
  € 69.50 p.p.
 • hoge veluwe 1920 x 654

  Geef gas door de Veluwse bossen. Autorijden is het stoerst als het off road mag. Daarom is juist de Jeep Safari een coole toevoeging in ieder dagje uit. Ga erop uit door de rauwe natuur.

  4
  150 min.
  € 89.50 p.p.
 • 4x4 rijden

  Onvergetelijk, origineel en vol actie en avontuur dat zijn de ingrediënten van onze 4×4 Experience. Beleef een zeer gevarieerde dag met Land Rover Defenders en/of Jeep Wranglers

  16
  120-180 min.
  € 89.50 p.p.
 • Dakar Experience

  Haal de Dakar Rally naar jouw gezelschap toe. In deze unieke Dakar Experience wordt met een cursus, opdrachten en een demonstratie het ultieme rally gevoel gecreëerd.

  15
  180 min.
  € 99.50 p.p.
 • Helikopter dropping

  Maak met een helikopter een geweldige vlucht over het diverse Veluwse landschap. Alsof dat nog niet genoeg is beleven jullie vervolgens de natuur van dichtbij met een unieke dropping.

  16
  180 min.
  € 150.00 p.p.
Gemotoriseerde evenementen

Trap het gaspedaal in en luister naar het heerlijke geluid van een ronkende motor. De perfecte combinatie van een dag uit met spectaculaire techniek is te vinden bij Otterlo Events. Wij blinken uit in de enorme diversiteit in gemotoriseerde activiteiten. Zoek eens iets leuks uit waarbij de Veluwe op twee of vier wielen verkend mag worden. Of cross juist over een uitdagend parcours heen voor de meeste punten.

Er is ruim voldoende keuze in gemotoriseerde activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een stunten in een Powerturn. In dit voertuigje besturen zowel de chauffeur als de passagier het wagentje waardoor er unieke en uitdagende stunts mogelijk zijn. Willen jullie juist in stijl de Veluwe verkennen? Maak dan een prachtige toertocht met een Trabant of een Land Rover. Houden jullie van rondscheuren op een crossbaan? Jaag dan op onze eigen baan in de rondte in een 4x4 wagen.

Zijn jullie ook zo'n fan van de Dakar Rally als wij? Kies dan voor de ultieme Dakar Experience. Met een professioneel rallyteam en een echte Dakar rallywagen wordt het de ultieme dag in het teken van de zwaarste rally ter wereld. Of kies juist het luchtruim met de prachtige Helikopterdropping. Maak een unieke vlucht over de Veluwe. Houden jullie het liever eenvoudig? Ook met onze Solextoer laat de Veluwe zich van een prachtige kant zien. Otterlo Events laat zich niet afremmen. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Boek dus jouw dagje uit met één van de motorvoertuigen van Otterlo Events.

Stuur een WhatsApp