Highland Cow

Highland cown with tougue up nose

Succesverhalen

Indoor Klimmen Februari 2020

Op loopafstand van ons vakantieverblijf. We hebben indoor geklommen, een parcour afgelegd en de kinderen konden op een luchtkussen springen. Goede begeleiding en uitleg, drankje tussendoor was prima. Echte aanrader is de bios met laser schieten; soort arcade.

-Jaap Overal

Bron: Google review

Escaperoom uur van de Wolf Maart 2020

Uitstekende service, Echt buitengewoon leuk ontvangen! Escaperoom gespeeld en daarna lekker nog wat gedronken. Goede sfeer en zouden zeker nog eens terugkomen!

-K Rothuis

Bron: Google review

Mountainbiken Maart 2020

Prachtige locatie. Start locatie voor mtb route Otterlo of verbinding met lunteren en of Ede. Ook mtb’s te huur. Locatie voor diversen andere activiteiten. Vriendelijke mensen.

-Harlod van Beek

Bron: Google review

4×4 experience November 2019

Mooi middag gehad met de 4×4 aan het stoeien.
-Familie Weiderman
Bron: Google review

Escaperoom Dakar Januari 2020

Vandaag een super leuke ochtend beleefd.Werden hartelijk ontvangen door Lotte van Otterlo Events, en na gezellig wat gedronken te hebben en uitleg te hebben gehad gingen we de uitdaging aan met de Dakar escaperoom. Mooie sfeer, toepasselijke attributen waardoor je meteen in het spel zit. Puzzels zijn zeer uitdagend en na een hint van Lotte, op tijd aan de rebellen kunnen ontsnappen en de finish gehaald. Echt een aanrader!!!

-Angelique van der Wereld

bron: Google review

Winter BBQ December 2019

Personeel etentje gehad. Eten was prima. Ze houden rek met allergieën. Top
-Wilma Ketting
Bron: Google review