Over Otterlo Events

Bedrijfspresentatie

Over Otterlo Events

Midden op de Veluwe, centraal in ons land, ligt het grootse Otterlo Events in het kleine Otterlo. Nergens in Nederland gaan in- en outdooractiviteiten zo nauw samen met de natuur als hier. De hoofdlocatie van Otterlo Events is gevestigd in vroegere manege de Mossel. Uniek aan deze locatie is dat de meeste activiteiten ook indoor mogelijk zijn. Hierdoor bieden wij het hele jaar door fantastische uitjes, ongeacht het seizoen. Wij maken jouw dag uit zorgeloos compleet. Zoek dus naar de leukste events voor een hoog budget of een laag budget.

Out- en indoor

Regen, onweer of code oranje? Het maakt bij Otterlo Events niet uit. Het leeuwendeel van onze activiteiten kan gewoon lekker indoor. Zo hebben we een unieke beach-hal voor een zomers potje beachvolleybal, ook in november. Deze hal was jaren geleden een binnenbak waar enthousiaste ruiters en amazones op pony’s hun rondje reden. Nu is het een veelzijdige beach-hal waar enorm veel activiteiten gehouden worden. Hierdoor kunnen vele andere uitjes ook gewoon indoor. Denk bijvoorbeeld aan een spectaculaire klimwand met een hindernisbaan op grote hoogte. Of een competitief potje boogschieten. Dit alleen in vorm van een wisselprogramma met een grote groep.

Toch liever naar buiten? Geen probleem. Otterlo Events bevindt zich midden in het Groene Hart van de Veluwe. Nergens staan activiteiten en de rauwe natuur zo dicht bij elkaar als in “mooi mooi Otterlo”. In de bossen rondom ons terrein zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een survival-avontuur tot schitterende rit door de Veluwse wildernis. Kijk naar onze mogelijkheden.

Gemotoriseerd

Otterlo Events biedt de bijzonderste dagjes uit op het gebied van motortechniek. We bieden allerlei leuke gemotoriseerde activiteiten in een variërend budget. Cross met een 4×4 terreinwagen over ons eigen parcours in de bossen. Beleef een ware Dakar Experience. De Veluwe is niet alleen uniek vanwege de natuur en cultuur. De regio kent meerder rallyteams die ieder jaar weer afreizen naar Argentinië voor de zwaarste rally ter wereld. Bij ons is het mogelijk om het Dakar gevoel aan den lijve te ondervinden. Nergens in Nederland komt de Dakar zo dichtbij als bij Otterlo Events.

Laat jouw skills testen door een echte ervaren rallyteam of beleef een ritje in een Dodge Ram die de woestijn van Zuid-Amerika maar al te goed kent. Wat dacht je van onze Escape Room Dakar. Deze unieke versie van het populaire teamspel is alleen bij Otterlo Events te vinden.

Dan hebben we het nog niet eens over onze 4x4safari. Trotseer de Veluwse wildernis in een stoere Jeep Wrangler of een Land Rover.

Opzoek naar een ludieke, groepsactiviteit met een wedstrijd element dan is crazy88 de perfecte actviteit. Jullie rijden namelijk een route door het prachtige Otterlo met behulp van een roadbrook. Tussendoor worden er opdrachten gedaan.

Reden genoeg om vol gas naar Otterlo Events te gaan.

Horeca

Over lekker eten hoef je niet in te zitten. Otterlo Events beschikt over een uitstekende keuken met een bar en een restaurant. Er zijn vele opties met betrekking tot jullie maaltijd. Zo is het mogelijk om ons een uitstekende catering met een buffet te laten verzorgen met allerlei opties. Of kies voor een lekkere borrelhap. Maak het arrangement van jouw uitje compleet met lekker en smakelijk eten. Kies één van onze vele opties en maak jouw uitje compleet. De dag wordt onvergetelijk als jij je tripje of uitstapje bij Otterlo Events boekt.

Menukaart

Nieuwsgierig wat we te bieden hebben voor de lege maag?
Mail naar info@otterloevents.nl voor de mogelijkheden

Bereikbaarheid

Otterlo ligt centraal in het land. Het dorp is goed te bereiken via de A12 en de A50. Ook met het openbaar vervoer zijn er veel mogelijkheden. Otterlo Events ligt op zo’n 800 meter afstand van het centrum van het dorp. Hier komen allerlei buslijnen samen. Kom dus eens Otterlo, de parel van de Veluwe, ligt tegen de bossen aan.

Parkeren

Parkeren is geen probleem. Otterlo Events beschikt over een ruime parkeerplaats in het bos tegenover het complex. Het is dus geen probleem om met de auto te komen.

Natuurgebied

Het natuurgebied Nationaal Park De Hoge Veluwe omarmt het dorp. Otterlo is dan ook een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur. Dankzij de bossen met de vele wandel- en fietsroutes slaat de verveling hier niet snel toe. Hier beleef je de Veluwe op z’n mooist. Daarnaast heeft Otterlo ook een culturele inborst. Het beroemde Kröller Müller Museum ligt om de hoek. De unieke Van Gogh collectie weet jaarlijks bezoekers vanuit alle uithoeken van de wereld te trekken.

En wat te denken van het Nederlands Tegelmuseum in Otterlo? De culturele fijnproever zit hier goed. Dat is ook terug te zien in de smaak van Van Gogh. De diverse Otterlose horeca zet hun beste beentje voor om bezoekers een unieke culinaire belevenis te laten voelen. Uiteraard is het niet noodzakelijk om deze eetgelegenheden te bezoeken. Otterlo Events beschikt over een uitstekende mogelijkheden voor de inwendige mens.

Vacatures

Otterlo Events is op zoek naar gemotiveerde instructeurs en stagiaires. Open de afbeelding(en) hieronder voor meer informatie en wellicht tot snel!