Activiteiten met actie

Geen Uitjes gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Activiteiten met actie

Bij Otterlo Events worden diverse activiteiten aangeboden waarbij bewegen, sport of een andere vorm van actie centraal staat. Er is enorm veel variatie. Zo is het mogelijk om een reeks kleine spelletjes te spelen waarin punten verdiend worden, zoals bij 'Minute to Win it'. Wie zich liever in de buitenlucht helemaal in het zweet werkt kan juist voor Bushcraft kiezen. Of speel met z'n alleen partij Paintball. Deze klassieker onder de uitjes is ook bij Otterlo Events altijd een spetterend succes.

Otterlo Events biedt diverse buitenactiviteiten. Denk aan een hilarisch potje Bubble Voetbal. Of scheur juist in een 4x4 door het ruige terrein heen. Zoeken jullie meer een ietwat relaxtere activiteit? Verken de Veluwe dan op een segway tijdens een Segwaytour. Er zijn ontzettend veel outdoor activiteiten bij Otterlo Events. Aansluitend is het mogelijk om heerlijk wat te gaan eten bij Otterlo Events. Denk bijvoorbeeld aan een lunch met lekkere broodjes, of een echte Otterlose BBQ.

Naast buitenactiviteiten zijn er ook binnen enorm veel mogelijkheden. Zo bevindt de klimwand zich in een grote overdekte hal waar vroeger een manege zat. Er zijn dus enorm veel opties als het toch blijkt te regenen tijdens jullie dagje uit. Uiteraard hebben we niet alleen activiteiten voor volwassenen. Ook voor kinderen zijn er diverse events waar ze zich uit kunnen leven. Of het nu is voor een familiedag, bedrijfsfeestje of kinderpartijtje: Otterlo Events is het juiste adres.

Stuur een WhatsApp