Sportieve activiteiten

Geen Uitjes gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sportieve activiteiten

Sporten is gezond en bewegen is één van de belangrijkste dingen in het leven.  Het is een gedacht die we bij Otterlo Events maar wat graag ondersteunen. Dat laten we graag blijken in ons diverse aanbod in sportieve activiteiten. Voor de fanatiekelingen zijn er prachtige sporten zoals Dodgebow en Paintball. Schakel de tegenstander uit en pak de winst in deze fanatieke en enerverende vormen van tweestrijd. Of voltooi met de hele familie de spelletjes tijdens een Zeskamp. Welk team weet de eer het hoogst te houden?

Is het de bedoeling dat er vooral wat te lachen is? Probeer dan eens Bubble Voetbal uit. Speel een klein potje voetbal terwijl je opgesloten zit in een logge opblaasbal. Humor waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat wordt. Of speel een leuk potje GPS Voetgolf in de Veluwse bossen. Welk team weet de route het effectiefst te voltooien?

Houden jullie het liever overdekt. Ga dan gezellig klimmen in onze klimhal. Abseilen was nog nooit zo leuk, omdat iedereen je gewoon kan blijven aanmoedigen in het zand van de voormalige manege. Blijf dus lekker in beweging bij Otterlo Events en kies voor een sportieve en gezellige dag uit met z'n allen. Jouw gezelschap beleeft een topdag. Combineer het met een lekker etentje of een borrel in één van onze arrangementen en jullie dag is compleet.

Stuur een WhatsApp