Outdoor activiteiten

Weergave enige resultaat

  • Sledehonden

    Onze sledehondenteams staan klaar om jullie evenement van iets unieks te voorzien. Met kar en step kunnen we laten zien wat de sledehondensport inhoud!

    6
    150 min.
    € 75 p.p.
Outdoor activiteiten

Voor de echte liefhebbers van het grote buitenleven telt er maar één woord: Outdoor. Voor wie de wind door z'n haren wil voelen en de frisse lucht van het buiten zijn wil ruiken is Otterlo Events een prachtlocatie. Verken de Veluwse bossen tijdens een potje GPS Voetgolf. Ga de strijd aan met elkaar en probeer het andere team uit te schakelen met Dodgebow. Misschien is een ouderwetse Zeskamp wel iets voor jullie. Voltooi competitief een serie spelletjes en kom er zo achter wie er met de winst naar huis gaat.

Is de natuur echt jullie ding? Willen jullie alles weten over de schone en unieke wildernis die het midden van de Veluwe vormen? Ga dan met een natuurgids op pad en leer alles over de pracht van één van de mooiste stukjes Nederland. Zoeken jullie liever zelf je weg in de bossen? Beleef dan eens een dropping met een legertruck of en helikopter. Vind de weg terug en ontdek zo zelf de mooiste plekjes van de Veluwe.

Wie weet is jouw gezelschap wel veel meer van de techniek. Probeer dan eens onze workshop drone vliegen uit. Of ga juist op avontuur over de Veluwse wegen in een echte Land Rover. Leer de beste survival-skills tijdens Bushcraft. De keuzes zijn enorm en divers. De echte buitenmens die snakt naar Veluwe heeft met Otterlo Events een geweldige plek ontdekt. Naderhand is er altijd gelegenheid om gebruik te maken van onze doucheruimtes om je op te frissen. Blijf meteen even wat eten of drinken door de activiteit te combineren met een arrangement. Kom en beleef het mee tijdens jouw dagje uit.

Stuur een WhatsApp