Gemotoriseerde evenementen

Geen Uitjes gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Gemotoriseerde evenementen

Trap het gaspedaal in en luister naar het heerlijke geluid van een ronkende motor. De perfecte combinatie van een dag uit met spectaculaire techniek is te vinden bij Otterlo Events. Wij blinken uit in de enorme diversiteit in gemotoriseerde activiteiten. Zoek eens iets leuks uit waarbij de Veluwe op twee of vier wielen verkend mag worden. Of cross juist over een uitdagend parcours heen voor de meeste punten.

Er is ruim voldoende keuze in gemotoriseerde activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een stunten in een Powerturn. In dit voertuigje besturen zowel de chauffeur als de passagier het wagentje waardoor er unieke en uitdagende stunts mogelijk zijn. Willen jullie juist in stijl de Veluwe verkennen? Maak dan een prachtige toertocht met een Trabant of een Land Rover. Houden jullie van rondscheuren op een crossbaan? Jaag dan op onze eigen baan in de rondte in een 4x4 wagen.

Zijn jullie ook zo'n fan van de Dakar Rally als wij? Kies dan voor de ultieme Dakar Experience. Met een professioneel rallyteam en een echte Dakar rallywagen wordt het de ultieme dag in het teken van de zwaarste rally ter wereld. Of kies juist het luchtruim met de prachtige Helikopterdropping. Maak een unieke vlucht over de Veluwe. Houden jullie het liever eenvoudig? Ook met onze Solextoer laat de Veluwe zich van een prachtige kant zien. Otterlo Events laat zich niet afremmen. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Boek dus jouw dagje uit met één van de motorvoertuigen van Otterlo Events.

Stuur een WhatsApp