Groepsuitje

Geen Uitjes gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Groepsuitje

Ben je een leuk uitstapje aan het plannen voor jouw sportteam? Of ben je juist op zoek naar een leuke activiteit voor je vriendenuitje of vriendinnendag? Wie weet ben je een toffe dag aan het voorbereiden voor je klas. Misschien ga je juist een dag op pad met trouwe klanten. Of is juist nu het moment aangebroken om met de vereniging eens een mooie trip te maken. Zoek voor de leukste groepsuitjes niet verder. Bij Otterlo Events hebben we alles in huis om het een prachtige dag voor jouw gezelschap te maken. Jullie groep gaat ongetwijfeld een topuitje tegemoet.

De mogelijkheden lopen ontzettend uiteen. Test de feitenkennis en hersenen van je team met een gezellige pubquiz. Scoor de punten met een gezellig drankje erbij. Of maak er met de andere leerlingen juist een actieve dag van. Bijvoorbeeld met GPS-voetbal. Wie krijgt de bal in de minste aantal trappen de prachtige natuurroute door? Of ga juist met z’n allen kruisboogschieten en ervaar hoe concentratie en uithoudingsvermogen samen komen. Willen jullie de natuur echt verkennen? Ga met je ‘zakelijke’ relaties op een prachtige natuurwandeling. Onze ervaren natuurgids weet alles van de kleine wonderen die de Veluwse natuur te bieden heeft. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke activiteiten te boeken. Kijk dus eens rond op de site.

De prijzen van onze groepsuitjes zijn zo samengesteld dat er voor ieder budget wel een leuke activiteiten te bedenken is. Otterlo Events ligt midden in Gelderland en is makkelijk bereikbaar voor groepsuitjes uit heel Nederland, van Brabant tot Holland. Daarnaast biedt het gezellige dorp genoeg plekken voor overnachtingen. Je hebt de perfecte dagbesteding voor jouw tripje gevonden. Boek nu de leukste groepsuitjes bij Otterlo Events. Combineer de activiteiten met één van onze arrangementen voor een lekker hapje in ons restaurant of een gezellige borrel. Reden genoeg dus om het leukste uitje nu te boeken.

Natuur

Midden op de Veluwe, centraal in ons land, ligt het grootse Otterlo Events in het kleine Otterlo. Nergens in Nederland gaan in- en outdooractiviteiten zo nauw samen met de natuur als hier. De hoofdlocatie van Otterlo Events is gevestigd in vroegere manege de Mossel. Uniek aan deze locatie is dat de meeste activiteiten ook indoor mogelijk zijn. Hierdoor bieden wij het hele jaar door fantastische uitjes, ongeacht het seizoen. Wij maken jouw dag uit zorgeloos compleet. Zoek dus naar de leukste events voor een hoog budget of een laag budget. Bekijk de mooiste opties.

Out- en indoor

Regen, onweer of code oranje? Het maakt bij Otterlo Events niet uit. Het leeuwendeel van onze activiteiten kan gewoon lekker indoor. Zo hebben we een unieke beach-hal voor een zomers potje beachvolleybal, ook in november. Deze hal was jaren geleden een binnenbak waar enthousiaste ruiters en amazones op pony’s hun rondje reden. Nu is het een veelzijdige hal waar enorm veel activiteiten gehouden worden. Hierdoor kunnen vele andere uitjes ook gewoon indoor. Denk bijvoorbeeld aan een spectaculaire klimwand met een hindernisbaan op grote hoogte. Of een gruwelijke match Paintball die gewoon binnen gehouden wordt. De hal bevat nog steeds veel details die het aan het rijke verleden in de paarden doen denken. Gecombineerd met de bossen geeft dit een unieke sfeer.

Toch liever naar buiten? Geen probleem. Otterlo Events bevindt zich midden in het Groene Hart van de Veluwe. Nergens staan activiteiten en de rauwe natuur zo dicht bij elkaar als ‘in mooi mooi Otterlo’. In de bossen rondom ons terrein zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een survival-avontuur tot schitterende rit door de Veluwse wildernis. Kijk naar onze mogelijkheden.

Gemotoriseerd

Otterlo Events biedt de bijzonderste dagjes uit op het gebied van motortechniek. We bieden allerlei leuke gemotoriseerde activiteiten in een variërend budget. Cross met een 4×4 terreinwagen over ons eigen parcours in de bossen. Trek er een dag op uit met een ouderwetse Trabant of beleef een ware Dakar Experience. De Veluwe is niet alleen uniek vanwege de natuur en cultuur. De regio kent meerder rallyteams die ieder jaar weer afreizen naar Argentinië voor de zwaarste rally ter wereld. Bij ons is het mogelijk om het Dakar gevoel aan den lijve te ondervinden. Nergens in Nederland komt de Dakar zo dichtbij als bij Otterlo Events.

Laat jouw skills testen door een echte ervaren rallyteam of beleef een ritje in een Dodge Ram die de woestijn van Zuid-Amerika maar al te goed kent. Wat dacht je van onze Escape Room Dakar. Deze unieke versie van het populaire teamspel is alleen bij Otterlo Events te vinden.

Dan hebben we het nog niet eens over onze Jeepsafari. Trotseer de Veluwse wildernis in een stoere Jeep Wrangler of een Land Rover. Reden genoeg om vol gas naar Otterlo Events te gaan en de gemotoriseerde activiteiten te proberen.

Horeca

Over lekker eten hoef je niet in te zitten. Otterlo Events beschikt over een uitstekende keuken met een bar en een restaurant. Er zijn vele opties met betrekking tot jullie maaltijd. Zo is het mogelijk om ons een uitstekende catering met een buffet te laten verzorgen met allerlei opties. Of kies voor een lekkere borrelhap. Maak het arrangement van jouw uitje compleet met lekker en smakelijk eten. Kies één van onze vele opties en maak jouw uitje compleet. De dag wordt onvergetelijk als jij je tripje of uitstapje bij Otterlo Events boekt.

Bereikbaarheid

Otterlo ligt centraal in het land. Het dorp is goed te bereiken via de A12 en de A50. Ook met het openbaar vervoer zijn er veel mogelijkheden. Otterlo Events ligt op zo’n 800 meter afstand van het centrum van het dorp. Hier komen allerlei buslijnen samen. Kom dus eens naar Otterlo, de parel van de Veluwe.

Stuur een WhatsApp