Familie uitje

Geen Uitjes gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Familie uitje

De familiedag komt er weer aan. Is het nu jouw beurt om een dag uit voor alle tantes, ooms, neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s te regelen? Dan staan wij van Otterlo Events klaar om er met jou en je familie een onvergetelijke dag van te maken. Wij bieden ontzettend veel mogelijkheden om de familiedag te vullen met allerlei leuke activiteiten. Of het nu voor een high of een low budget is. Bij ons is het te organiseren.

Natuurlijk bieden we de absolute klassiekers zoals klootschieten en de zeskamp. Je familie gaat gegarandeerd plezier beleven aan deze spelletjes tijdens jullie uitje. Maar stel dat het begint te regenen? Dan is er bij Otterlo Events helemaal niets aan de hand. Nergens worden zoveel indoor activiteiten aangeboden als bij ons. Slecht weer is hier geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan onze indoor klimwand. Maak het familie uitje spannender en zoek de hoogte op. Misschien wil oma ook wel mee abseilen.
Veel activiteiten die buiten gepland zijn, kunnen gewoon indoor gedaan worden. Neem bijvoorbeeld boogschieten. In het zand van onze unieke hal kunnen die pijlen ook de roos ingejaagd worden. Of probeer je vervelende neefje te overwinnen in onze indoor Paintball hal. Het kan allemaal bij Otterlo Events.
Is jouw familie meer van de spelletjes? Probeer Minute to Win it en speel in een minuut tijd zoveel mogelijk punten bij elkaar.

Houd het familie uitje dus bij Otterlo Events, midden op de Veluwe en centraal in Gelderland. Of ze nu vanuit Brabant of Zuid Holland komen, voor de hele familie is het gemakkelijk te bereiken. Bovendien kunnen alle activiteiten gecombineerd worden met eten. Boek een lekker arrangementje waarbij lekker gegeten of geborreld kan worden. Wat is er nu leuker dan na een actieve dag even lekker na te genieten met een hapje en een drankje? Bij Otterlo Events kan het allemaal. Geniet met je familie van een leuk dagje Veluwe.

Natuur

Midden op de Veluwe, centraal in ons land, ligt het grootse Otterlo Events in het kleine Otterlo. Nergens in Nederland gaan in- en outdooractiviteiten zo nauw samen met de natuur als hier. De hoofdlocatie van Otterlo Events is gevestigd in vroegere manege de Mossel. Uniek aan deze locatie is dat de meeste activiteiten ook indoor mogelijk zijn. Hierdoor bieden wij het hele jaar door fantastische uitjes, ongeacht het seizoen. Wij maken jouw dag uit zorgeloos compleet. Zoek dus naar de leukste events voor een hoog budget of een laag budget. Bekijk de mooiste opties.

Out- en indoor

Regen, onweer of code oranje? Het maakt bij Otterlo Events niet uit. Het leeuwendeel van onze activiteiten kan gewoon lekker indoor. Zo hebben we een unieke beach-hal voor een zomers potje beachvolleybal, ook in november. Deze hal was jaren geleden een binnenbak waar enthousiaste ruiters en amazones op pony’s hun rondje reden. Nu is het een veelzijdige hal waar enorm veel activiteiten gehouden worden. Hierdoor kunnen vele andere uitjes ook gewoon indoor. Denk bijvoorbeeld aan een spectaculaire klimwand met een hindernisbaan op grote hoogte. Of een gruwelijke match Paintball die gewoon binnen gehouden wordt. De hal bevat nog steeds veel details die het aan het rijke verleden in de paarden doen denken. Gecombineerd met de bossen geeft dit een unieke sfeer.

Toch liever naar buiten? Geen probleem. Otterlo Events bevindt zich midden in het Groene Hart van de Veluwe. Nergens staan activiteiten en de rauwe natuur zo dicht bij elkaar als ‘in mooi mooi Otterlo’. In de bossen rondom ons terrein zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een survival-avontuur tot schitterende rit door de Veluwse wildernis. Kijk naar onze mogelijkheden.

Gemotoriseerd

Otterlo Events biedt de bijzonderste dagjes uit op het gebied van motortechniek. We bieden allerlei leuke gemotoriseerde activiteiten in een variërend budget. Cross met een 4×4 terreinwagen over ons eigen parcours in de bossen. Trek er een dag op uit met een ouderwetse Trabant of beleef een ware Dakar Experience. De Veluwe is niet alleen uniek vanwege de natuur en cultuur. De regio kent meerder rallyteams die ieder jaar weer afreizen naar Argentinië voor de zwaarste rally ter wereld. Bij ons is het mogelijk om het Dakar gevoel aan den lijve te ondervinden. Nergens in Nederland komt de Dakar zo dichtbij als bij Otterlo Events.

Laat jouw skills testen door een echte ervaren rallyteam of beleef een ritje in een Dodge Ram die de woestijn van Zuid-Amerika maar al te goed kent. Wat dacht je van onze Escape Room Dakar. Deze unieke versie van het populaire teamspel is alleen bij Otterlo Events te vinden.

Dan hebben we het nog niet eens over onze Jeepsafari. Trotseer de Veluwse wildernis in een stoere Jeep Wrangler of een Land Rover. Reden genoeg om vol gas naar Otterlo Events te gaan en de gemotoriseerde activiteiten te proberen.

Horeca

Over lekker eten hoef je niet in te zitten. Otterlo Events beschikt over een uitstekende keuken met een bar en een restaurant. Er zijn vele opties met betrekking tot jullie maaltijd. Zo is het mogelijk om ons een uitstekende catering met een buffet te laten verzorgen met allerlei opties. Of kies voor een lekkere borrelhap. Maak het arrangement van jouw uitje compleet met lekker en smakelijk eten. Kies één van onze vele opties en maak jouw uitje compleet. De dag wordt onvergetelijk als jij je tripje of uitstapje bij Otterlo Events boekt.

Bereikbaarheid

Otterlo ligt centraal in het land. Het dorp is goed te bereiken via de A12 en de A50. Ook met het openbaar vervoer zijn er veel mogelijkheden. Otterlo Events ligt op zo’n 800 meter afstand van het centrum van het dorp. Hier komen allerlei buslijnen samen. Kom dus eens naar Otterlo, de parel van de Veluwe.

Stuur een WhatsApp