Bedrijfsuitje

Weergave enige resultaat

  • IMG_4274

    Wie zegt dat genieten en lol trappen niet samengaan heeft de Crazy 88 4×4 tour nog niet gedaan. Kruip jij achter het stuur of ga je navigeren aan jou de keus!? Je gaat ‘rollend’ van het lachen weer naar huis.

    6
    180 min.
    € 54.50 p.p.
Bedrijfsuitje

Ben jij op zoek naar een leuke dag op stap met collega’s? Willen jullie er een echt leuk uitje van maken met het team van jullie bedrijf? Zoek niet verder, want Otterlo Events biedt veel en diverse activiteiten voor jouw gehele team. Van verschillende gezelschapsspellen als ‘Minute to Wint it’ en ‘Wie is de Mol?’ tot de leukste buitenactiviteiten als een Jeepsafari of een Survivalworkshop. Dit is het juiste adres voor originele bedrijfsuitjes. Wij bieden al activiteiten vanaf 9,50 euro per persoon en hebben dus diverse goedkope opties voor jullie bedrijfsuitje. Voor ieder budget is bij ons een uitje te vinden.

Naderhand is er uiteraard de gelegenheid om lekker met z’n allen een hapje te eten of gewoon even na te borrelen in ons gezellige restaurant. Maak er een compleet arrangement van waar jullie van alle gemakken voorzien zijn. Wij bieden de perfecte gelegenheid om nog maanden gespreksstof te maken voor bij de koffieautomaat. Ga op een leuke en enerverende dag uit met z’n allen.

Dit is het adres om juist buiten de werkvloer om iets samen te doen. Ga met z’n allen op pad voor een unieke belevenis. Zoeken jullie juist een uitje waarbij teambuilding centraal staat? Otterlo Events heeft een divers aantal originele teambuilding activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een Escape Room geheel in de unieke stijl van de Dakar Rally. Deze originele Escape Room zorgt geheid voor een nieuwe manier van samenwerken. Of ga juist met z’n allen op Team Adventure en ontdek nieuwe kwaliteiten in elkaar. De meest originele bedrijfsuitjes zijn hier te vinden. Bij Otterlo Events wordt ieder bedrijfsuitje een enerverende dag waar jij en je collega’s nog lang over na zullen praten. Het bedrijfsuitje is compleet met één van onze uitzonderlijke arrangementen. Want na gedane activiteiten is het fijn borrelen. Jij en je team collega’s maken er een prachtige dag uit van bij Otterlo Events.

Natuur

Midden op de Veluwe, centraal in ons land, ligt het grootse Otterlo Events in het kleine Otterlo. Nergens in Nederland gaan in- en outdooractiviteiten zo nauw samen met de natuur als hier. De hoofdlocatie van Otterlo Events is gevestigd in vroegere manege de Mossel. Uniek aan deze locatie is dat de meeste activiteiten ook indoor mogelijk zijn. Hierdoor bieden wij het hele jaar door fantastische uitjes, ongeacht het seizoen. Wij maken jouw dag uit zorgeloos compleet. Zoek dus naar de leukste events voor een hoog budget of een laag budget. Bekijk de mooiste opties.

Out- en indoor

Regen, onweer of code oranje? Het maakt bij Otterlo Events niet uit. Het leeuwendeel van onze activiteiten kan gewoon lekker indoor. Zo hebben we een unieke beach-hal voor een zomers potje beachvolleybal, ook in november. Deze hal was jaren geleden een binnenbak waar enthousiaste ruiters en amazones op pony’s hun rondje reden. Nu is het een veelzijdige hal waar enorm veel activiteiten gehouden worden. Hierdoor kunnen vele andere uitjes ook gewoon indoor. Denk bijvoorbeeld aan een spectaculaire klimwand met een hindernisbaan op grote hoogte. Of een gruwelijke match Paintball die gewoon binnen gehouden wordt. De hal bevat nog steeds veel details die het aan het rijke verleden in de paarden doen denken. Gecombineerd met de bossen geeft dit een unieke sfeer.

Toch liever naar buiten? Geen probleem. Otterlo Events bevindt zich midden in het Groene Hart van de Veluwe. Nergens staan activiteiten en de rauwe natuur zo dicht bij elkaar als ‘in mooi mooi Otterlo’. In de bossen rondom ons terrein zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een survival-avontuur tot schitterende rit door de Veluwse wildernis. Kijk naar onze mogelijkheden.

Gemotoriseerd

Otterlo Events biedt de bijzonderste dagjes uit op het gebied van motortechniek. We bieden allerlei leuke gemotoriseerde activiteiten in een variërend budget. Cross met een 4×4 terreinwagen over ons eigen parcours in de bossen. Trek er een dag op uit met een ouderwetse Trabant of beleef een ware Dakar Experience. De Veluwe is niet alleen uniek vanwege de natuur en cultuur. De regio kent meerder rallyteams die ieder jaar weer afreizen naar Argentinië voor de zwaarste rally ter wereld. Bij ons is het mogelijk om het Dakar gevoel aan den lijve te ondervinden. Nergens in Nederland komt de Dakar zo dichtbij als bij Otterlo Events.

Laat jouw skills testen door een echte ervaren rallyteam of beleef een ritje in een Dodge Ram die de woestijn van Zuid-Amerika maar al te goed kent. Wat dacht je van onze Escape Room Dakar. Deze unieke versie van het populaire teamspel is alleen bij Otterlo Events te vinden.

Dan hebben we het nog niet eens over onze Jeepsafari. Trotseer de Veluwse wildernis in een stoere Jeep Wrangler of een Land Rover. Reden genoeg om vol gas naar Otterlo Events te gaan en de gemotoriseerde activiteiten te proberen.

Horeca

Over lekker eten hoef je niet in te zitten. Otterlo Events beschikt over een uitstekende keuken met een bar en een restaurant. Er zijn vele opties met betrekking tot jullie maaltijd. Zo is het mogelijk om ons een uitstekende catering met een buffet te laten verzorgen met allerlei opties. Of kies voor een lekkere borrelhap. Maak het arrangement van jouw uitje compleet met lekker en smakelijk eten. Kies één van onze vele opties en maak jouw uitje compleet. De dag wordt onvergetelijk als jij je tripje of uitstapje bij Otterlo Events boekt.

Bereikbaarheid

Otterlo ligt centraal in het land. Het dorp is goed te bereiken via de A12 en de A50. Ook met het openbaar vervoer zijn er veel mogelijkheden. Otterlo Events ligt op zo’n 800 meter afstand van het centrum van het dorp. Hier komen allerlei buslijnen samen. Kom dus eens naar Otterlo, de parel van de Veluwe.

Stuur een WhatsApp