Personeelsuitje

Weergave enige resultaat

  • Workshop drone vliegen

    Vlieg samen met je navigator door een hindernisbaan of bereik juist grote hoogtes met een high tech drone. Beleef nu zelf de hype van het moment en ontdek jouw skills met de nieuwste techniek.

    16
    60 min.
    € p.p.
Personeelsuitje

Voor de leukste personeelsuitjes is Otterlo Events het juiste adres. Kom naar de Veluwe voor een dagje uit die iedereen zich nog lang zal heugen. Plezier en gezelligheid staan voorop in onze personeelsfeestjes. Kijk dus gerust eens rond op onze aanbiedingen en doe de leukste ideeën op voor de gaafste dagjes uit met jouw team collega’s.

Ga met z’n allen lekker naar buiten in een echte Jeepsafari. Klieder elkaar onder in een spetterend potje Paintball of leg een kaartje in jullie eigen casino. De mogelijkheden zijn groots en divers. Otterlo Events biedt precies het uitje dat bij het karakter van jullie team past.

Gaan jullie voor plezier en fun? Bij onze activiteiten valt genoeg te lachen. Denk aan de lollige spelletjes van Minute to win It of Bubble Voetbal. Of kies juist voor een bevorderlijke uitdaging die jullie samen moeten doen. Onze stoere Dakar Escape Room is de enige in z’n soort en zal voor een unieke herinnering zorgen. Gaan jullie toch voor een laagdrempelige activiteit? De dartclinic zal ongetwijfeld een mooie invulling van het uitje zijn. Zo zijn er nog veel meer opties in allerlei prijsklassen. Van Klootschieten tot een Helikopterdropping, voor ieder budget en iedere wens is er een geschikte activiteit te vinden.

Otterlo Events ligt op de Veluwe, midden in Gelderland en dus centraal in Nederland. Het is daarom goed bereikbaar voor ieder personeelsuitje, of je nu vanuit Brabant of vanuit Friesland komt. Uiteraard kan iedere activiteit mooi gecombineerd worden met een arrangement waarbij ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Eet iets lekkers uit onze eigen keuken of borrel gezellig na. De mogelijkheden zij enorm divers.

Met andere woorden: bij Otterlo Events kan het personeelsuitje van begin tot eind geregeld worden. Boek dus vandaag nog en maak er een mooie dag van.

Natuur

Midden op de Veluwe, centraal in ons land, ligt het grootse Otterlo Events in het kleine Otterlo. Nergens in Nederland gaan in- en outdooractiviteiten zo nauw samen met de natuur als hier. De hoofdlocatie van Otterlo Events is gevestigd in vroegere manege de Mossel. Uniek aan deze locatie is dat de meeste activiteiten ook indoor mogelijk zijn. Hierdoor bieden wij het hele jaar door fantastische uitjes, ongeacht het seizoen. Wij maken jouw dag uit zorgeloos compleet. Zoek dus naar de leukste events voor een hoog budget of een laag budget. Bekijk de mooiste opties.

Out- en indoor

Regen, onweer of code oranje? Het maakt bij Otterlo Events niet uit. Het leeuwendeel van onze activiteiten kan gewoon lekker indoor. Zo hebben we een unieke beach-hal voor een zomers potje beachvolleybal, ook in november. Deze hal was jaren geleden een binnenbak waar enthousiaste ruiters en amazones op pony’s hun rondje reden. Nu is het een veelzijdige hal waar enorm veel activiteiten gehouden worden. Hierdoor kunnen vele andere uitjes ook gewoon indoor. Denk bijvoorbeeld aan een spectaculaire klimwand met een hindernisbaan op grote hoogte. Of een gruwelijke match Paintball die gewoon binnen gehouden wordt. De hal bevat nog steeds veel details die het aan het rijke verleden in de paarden doen denken. Gecombineerd met de bossen geeft dit een unieke sfeer.

Toch liever naar buiten? Geen probleem. Otterlo Events bevindt zich midden in het Groene Hart van de Veluwe. Nergens staan activiteiten en de rauwe natuur zo dicht bij elkaar als ‘in mooi mooi Otterlo’. In de bossen rondom ons terrein zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een survival-avontuur tot schitterende rit door de Veluwse wildernis. Kijk naar onze mogelijkheden.

Gemotoriseerd

Otterlo Events biedt de bijzonderste dagjes uit op het gebied van motortechniek. We bieden allerlei leuke gemotoriseerde activiteiten in een variërend budget. Cross met een 4×4 terreinwagen over ons eigen parcours in de bossen. Trek er een dag op uit met een ouderwetse Trabant of beleef een ware Dakar Experience. De Veluwe is niet alleen uniek vanwege de natuur en cultuur. De regio kent meerder rallyteams die ieder jaar weer afreizen naar Argentinië voor de zwaarste rally ter wereld. Bij ons is het mogelijk om het Dakar gevoel aan den lijve te ondervinden. Nergens in Nederland komt de Dakar zo dichtbij als bij Otterlo Events.

Laat jouw skills testen door een echte ervaren rallyteam of beleef een ritje in een Dodge Ram die de woestijn van Zuid-Amerika maar al te goed kent. Wat dacht je van onze Escape Room Dakar. Deze unieke versie van het populaire teamspel is alleen bij Otterlo Events te vinden.

Dan hebben we het nog niet eens over onze Jeepsafari. Trotseer de Veluwse wildernis in een stoere Jeep Wrangler of een Land Rover. Reden genoeg om vol gas naar Otterlo Events te gaan en de gemotoriseerde activiteiten te proberen.

Horeca

Over lekker eten hoef je niet in te zitten. Otterlo Events beschikt over een uitstekende keuken met een bar en een restaurant. Er zijn vele opties met betrekking tot jullie maaltijd. Zo is het mogelijk om ons een uitstekende catering met een buffet te laten verzorgen met allerlei opties. Of kies voor een lekkere borrelhap. Maak het arrangement van jouw uitje compleet met lekker en smakelijk eten. Kies één van onze vele opties en maak jouw uitje compleet. De dag wordt onvergetelijk als jij je tripje of uitstapje bij Otterlo Events boekt.

Bereikbaarheid

Otterlo ligt centraal in het land. Het dorp is goed te bereiken via de A12 en de A50. Ook met het openbaar vervoer zijn er veel mogelijkheden. Otterlo Events ligt op zo’n 800 meter afstand van het centrum van het dorp. Hier komen allerlei buslijnen samen. Kom dus eens naar Otterlo, de parel van de Veluwe.

Stuur een WhatsApp