Onze locaties

Evenementen locaties Otterlo Events

Bij Otterlo Events wordt jouw dag uit met de familie, vrienden of collega’s van A tot Z geregeld. Wij worden in deze missie enorm geholpen door onze bijzondere locaties in de omgeving van Otterlo. Allereerst is daar natuurlijk de hoofdlocatie aan het Mosselsepad 28. Op deze plek staat onze prachtige evenementenhal inclusief de sfeervolle horecagelegenheid. De hal is voorzien van een karakteristieke zandbodem waardoor er enorm veel activiteiten mogelijk zijn. Dit betekent dat regen jouw dag uit niet kan verpesten. Bij Otterlo Events kan een leuke dag altijd lekker indoor gedaan worden. Paintballen, abseilen en volleyballen kan allemaal binnen in de schitterende hal. Bij mooi weer is het trouwens erg lekker om te recreëren op ons terras.

Manege
Uniek aan onze hal is de geschiedenis die het gebouw heeft. Ooit was Otterlo Events een manege. De binnenbak, waar paarden en pony’s ooit braaf hun rondjes draafden, is nu een prachtige overdekte hal. De zanderige ondergrond geeft de hal nog steeds het karakter die het ooit had. In de stijl van Otterlo Events is het rijke verleden hier en daar terug te zien voor wie goed oplet. Op zoek naar een sfeervol en uniek dagje uit? Kom naar Otterlo Events en laat je verrassen door ons diverse scala aan mogelijkheden.

We bieden de enerverende activiteiten niet alleen aan op onze hoofdlocatie. Op verschillende andere plekken van ons zijn eveneens veel mogelijkheden voor plezier en recreatie:


De Boshut op terrein Seintoren

Tussen de dorpen Otterlo en Harskamp in, aan de Otterloseweg, ligt het bosterrein De Seintoren. In dit prachtige gebied zijn enorm veel mogelijkheden om een leuke dag te beleven. Zo is daar de idyllische Boshut. Tussen het kreupelhout en de bomen is deze sfeervolle groepsaccommodatie te vinden. Omringd door de Veluwse natuur lopen er paarden en de bijzondere Schotse Hooglander runderen vrij rond op het terrein. Het huisje wordt verwarmd door een sfeervol haardvuur en de inrichting maakt het niet alleen een mooie plek om te recreëren. Ook voor een unieke vergadering is deze locatie de juiste plaats. De creativiteit zal door de groep heen stromen in zo’n inspirerende omgeving. Op het multifunctionele, grote en ruige terrein van De Seintoren zijn enorm veel mogelijkheden voor allerlei activiteiten. Zo komen ook gemotoriseerde bezigheden volledig tot hun recht op het complex. Reden genoeg om naar meer informatie te vragen over deze unieke locatie. Of bekijk de locatie op eigen gelegenheid door het ‘Harscamperpad’ te bewandelen.

’t Witte Hoes
Midden in Otterlo, aan de Dorpsstraat 35, staat een bijzonder huis. De oude doktersvilla op het adres is omgetoverd tot een hotel, groepsaccommodatie en vergaderlocatie. Het prachtige pand ligt op slechts een halve kilometer afstand van het Nationale Park en het Kröller-Müller Museum. ‘Recept 35’, het restaurant van ’t Witte Hoes bevat allerlei mogelijkheden voor fantastische uitstapjes. Laat je uitdagen voor een ambachtelijke kookworkshop of een heerlijke wijnproeverij. Het is mogelijk om het complete restaurant beschikbaar te stellen voor een zakelijke bijeenkomst, feest of vrienden-/familieweekend. Het gezelschap heeft alle voorzieningen voor zichzelf en krijgen dus de exclusieve aandacht van ons professionele team. Het huiselijke restaurant is geschikt voor vijftig dinergasten en wel honderd bezoekers van een feestavond. Het hotel bevat dertien kamers in een geheel eigen en unieke stijl. Overnachting behoort tot de vele mogelijkheden. De veelzijdige dokterswoning is een welkome toevoeging op ieder vriendenweekend, familieaangelegenheid of zakelijke bijeenkomst.


Escape Room Dakar

Reis een decennium terug in de tijd. Waan je in de Dakar Rally van 2008, de laatste die zou worden verreden in Afrika. Jij en je team maken een fatale navigatiefout en nu moeten jullie je weg terug zien te vinden uit een benarde crash en een klamme, donkere grot.
Deze unieke variant op de Escape Room beleef je bij Otterlo Events. Teambuilding, vertrouwen, pragmatisme, logica en uithoudingsvermogen komen allemaal samen tijdens deze uitdagende activiteit. Op het erf van Otterlo Events springt de sfeervol ingerichte Escape Room meteen in het oog. Weet jij samen met je groep op tijd te ontsnappen? Of hebben jullie je laatste WayPoint gezien? Maak het mee, exclusief bij Otterlo Events.