Zeskamp voor kinderen

vanaf € 12.50 p.p.

Ga de strijd aan in een serie leuke spelletjes

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zeskamp voor kinderen

Een klassieker voor alle kinderfeestjes. Maak er een leuke wedstrijd van op een oer-Hollandse manier. Speel een serie spelletjes tegen elkaar in teams en kijk welk team de Zeskamp als beste weet te volbrengen. Op een speelse manier maken de kinderen er een enerverende competitie van. Concentratie, strijdlust en met name samenwerken beslissen welke ploeg er als beste uit de bus komt.

De spellen voor een Zeskamp zijn enorm divers. Van het klassieke reuze zaklopen tot de publieksfavoriet skilattenrace. Alle kinderen kruipen in een gigantische zak en proberen met hun ploeg als eerste de finish te halen. Door het competitieve karakter worden de spelletjes steeds uitdagender. Wie weet hoe je in dezelfde maat loopt op één ski? Welke kinderen slagen erin om bij het Vliegende Tapijt op de juiste timing te springen? Presteren in teamverband maakt het verschil bij de Zeskamp.

Naast de terechte lof die de winnaars verdienen, kan er ook enorm gelachen worden. De kinderen zullen razend enthousiast thuis gebracht worden.

Het is helder. De Zeskamp is een klassiek en populair uitje voor kinderfeestjes. Strijdvaardigheid, humor en teamspirit vallen allemaal samen bij de Zeskamp. Probeer het nu.

Gegevens Zeskamp voor kinderen

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Kinderen
Vanaf € 12.50 per persoon
€ minimale kosten
Zeskamp voor kinderen duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Zeskamp voor kinderen de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Zeskamp voor kinderen
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp