Minute to win it junior

vanaf € 12.50 p.p.

Alle kids in strijd tegen elkaar en de tijd

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Minute to win it junior

De secondes vliegen voorbij in deze razend spannende reeks spelletjes. De kids worden in teams verdeeld. In slechts een minuut tijd moet een opdracht voltooid worden om de punten voor de ploeg binnen te slepen. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden, maar Vadertje Tijd is de grootste tegenstander.

Minute to win it is een Amerikaans televisieprogramma waarin deelnemers met allerlei materiaal verschillende spelletjes of opdrachten in een minuut moeten volbrengen. Kinderen worden niet alleen getest op het fysieke vlak. Het vergt ook creativiteit en teamwork om deze spelletjes tot een goed einde te brengen. De opdrachten zijn laagdrempelig, maar niet minder hachelijk.

Bij Minute to win it zijn er verschillende rondes. In iedere ronde moeten de deelnemers een lastige opgave in zestig seconden voltooien. Na iedere ronde wordt de uitdaging steeds groter. Als je een spelletje niet weet te volbrengen, moet dezelfde opdracht opnieuw gedaan worden. Dit mag maar drie keer gebeuren, anders is de kandidaat af. Welk team weet dit het beste te doen? Welke kinderen stijgen boven zichzelf uit.

Minute to win it doet het goed op ieder kinderfeestje. Het partijtje krijgt een unieke belevenis met deze uitdagende spelletjes. Minute to win it slaat door het eenvoudige karakter al snel aan. Combineer het met een arrangement voor een gezellig en compleet kinderfeestje.

Gegevens Minute to win it junior

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Kinderen
Vanaf € 12.50 per persoon
€ 100 minimale kosten
Minute to win it junior duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Minute to win it junior de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Minute to win it junior
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp