Klimmen en abseilen junior

vanaf € 10.00 p.p.

Het evenement op hoogte voor kinderen

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klimmen en abseilen junior

Kinderen zijn gek op klimmen. Met deze unieke belevenis kunnen ze een middag echt boven zichzelf uitstijgen. Laat de kids zichzelf overtreffen tijdens deze activiteit en zie hoe ze samen lekker in de rondte klauteren. Uiteraard worden bij het klimmen en abseilen uitstekende veiligheidsmaatregelen genomen. Een helm, harnas en goede zekering horen allemaal bij deze belevenis. Uiteraard gebeurt alles onder toeziend oog van onze professionele instructeurs.

Uniek aan onze klimhal is dat het volledig indoor is. Slecht weer speelt geen rol bij deze activiteit. De kids klimmen zo naar hartenlust naar boven en beneden zonder dat ze over een nat pak in hoeven zitten. De leuke route die geklommen wordt zal voor enthousiaste reacties bij de kinderen zorgen. De feestgangers die even geen zin hebben in hoogtes kunnen ondertussen lekker ravotten in het zand.

Maak het feestje compleet met een leuk arrangement. Zo beleven de kinderen een leuke dag uit en wordt het partijtje echt een daverend feest.

Gegevens Klimmen en abseilen junior

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Kinderen
Vanaf € 10.00 per persoon
€ 80 minimale kosten
Klimmen en abseilen junior duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Klimmen en abseilen junior de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Klimmen en abseilen junior
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp