GPS Voetgolf voor kinderen

vanaf € 10.00 p.p.

Klootschieten op z'n allerleukst

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

GPS Voetgolf voor kinderen

Klootschieten nieuwe stijl. Dat is een goede korte omschrijving van GPS Voetgolf. Dwars door de Veluwse bossen loopt een prachtige en avontuurlijke gps-route. De tocht voert niet alleen door de bossen, maar ook over de zandvlaktes. Omdat een voetbal nu eenmaal verder weg geschoten kan worden dan een verzwaarde klootschietbal, is de route lekker lang en veelzijdig.

Schiet de bal vanaf het punt waar hij landt. De kinderen schieten om de beurt de bal verder de route op. Welk team weet de weg in de minste trappen af te leggen? Is er een vriendje of vriendinnetje met zo’n fluwelen linkerbeen als Arjen Robben? Ontdek het nu met z’n allen tijdens een enerverende middag GPS Voetbal met de kinderen.

Voetbal is razend populair, ook onder kinderen. Door het samenwerken en de laagdrempelige manier waarop Voetgolf gespeeld wordt kan ieder kind z’n kap en draai vinden in Voetgolf. Beleef Voetgolf in de Veluwse natuur dus nu met z’n allen bij Otterlo Events. Combineer het met een gezellig arrangement voor een geweldig kinderfeestje.

Gegevens GPS Voetgolf voor kinderen

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Kinderen
Vanaf € 10.00 per persoon
€ 80 minimale kosten
GPS Voetgolf voor kinderen duurt ongeveer 75 minuten

Combineer GPS Voetgolf voor kinderen de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef GPS Voetgolf voor kinderen
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp