GPS Voetgolf voor kinderen

vanaf € 12.50 p.p.

Klootschieten op z'n allerleukst

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

GPS Voetgolf voor kinderen

Klootschieten nieuwe stijl. Dat is een goede korte omschrijving van GPS Voetgolf. Dwars door de Veluwse bossen loopt een prachtige en avontuurlijke gps-route. De tocht voert niet alleen door de bossen, maar ook over de zandvlaktes. Omdat een voetbal nu eenmaal verder weg geschoten kan worden dan een verzwaarde klootschietbal, is de route lekker lang en veelzijdig.

Schiet de bal vanaf het punt waar hij landt. De kinderen schieten om de beurt de bal verder de route op. Welk team weet de weg in de minste trappen af te leggen? Is er een vriendje of vriendinnetje met zo’n fluwelen linkerbeen als Arjen Robben? Ontdek het nu met z’n allen tijdens een enerverende middag GPS Voetbal met de kinderen.

Voetbal is razend populair, ook onder kinderen. Door het samenwerken en de laagdrempelige manier waarop Voetgolf gespeeld wordt kan ieder kind z’n kap en draai vinden in Voetgolf. Beleef Voetgolf in de Veluwse natuur dus nu met z’n allen bij Otterlo Events. Combineer het met een gezellig arrangement voor een geweldig kinderfeestje.

Gegevens GPS Voetgolf voor kinderen

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Kinderen
Vanaf € 12.50 per persoon
€ 100 minimale kosten
GPS Voetgolf voor kinderen duurt ongeveer 75 minuten

Combineer GPS Voetgolf voor kinderen de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef GPS Voetgolf voor kinderen
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp