Dodgebow voor kinderen

vanaf € 12.50 p.p.

Schakel de andere partij uit in een storm van pijlen

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dodgebow voor kinderen

Trefbal was nog nooit zo sensationeel. De kinderen kunnen nu helemaal los tijdens deze Dodgebow ervaring. Dodgebow wordt gespeeld met een speciale pijl en boog. In plaat van een punt heeft de pijl een kussen als uiteinde. Hierdoor schieten deelnemers zonder risico op elkaar. De kids worden verdeeld in teams en krijgen de opdracht elkaar te tikken met de pijlen vanuit de boog. Wie getikt wordt, is af. Net zo lang tot er nog maar één team overeind staat. Om de uitdaging nog spannender te maken, kan er ook gespeeld worden met speciale plugs in een target. Deze doelwitten zitten ietwat los in een speciaal bord. Het team waarbij de plugs als eerste uit het bord zijn, heeft verloren. Tijdens het spel zijn er allemaal obstakels en hindernissen waar de deelnemers zich achter kunnen verschuilen. Tactiek speelt dus eveneens een rol.

Otterlo Events biedt Dodgebow zowel indoor als outdoor aan. Zelfs bij slecht weer kan deze activiteit dus gewoon door gaan. Reden genoeg om deze spannende activiteit eens zelf mee te maken.

Voor de kids is Dodgebow een spannende en actieve belevenis. Combineer het met een leuk arrangement voor een geweldig kinderpartijtje. Het feestje zal nog lang in het geheugen staan van alle vriendjes en vriendinnetjes.

Gegevens Dodgebow voor kinderen

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Kinderen
Vanaf € 12.50 per persoon
€ 100 minimale kosten
Dodgebow voor kinderen duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Dodgebow voor kinderen de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Dodgebow voor kinderen
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp