Challenge proef junior

vanaf € 12.50 p.p.

Trotseer de hoogte en overwin vele hindernissen

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Challenge proef junior

Wie durft de strijd aan te gaan met de hindernisbaan van deze unieke Challenge proef junior? Welk vriendje of vriendinnetje weet de opdracht helemaal te volbrengen? Maak het kinderfeestje compleet met een leuk avontuur op grote hoogte. De minimale lengte voor dit parcours is 1,70 m.

Bij Challenge proef junior klimmen de kinderen omhoog via een klimmuur. Uiteraard wordt er gezorgd voor een goede zekeringen, een helm en een harnas. Daarnaast gebeurt alles onder toeziend oog van onze instructeur. Als ze eenmaal boven zijn, komen ze op een plateau terecht. Dan volgt de eerste uitdaging van deze Challenge proef junior. Wie krijgt het voor elkaar om over een lange balk te lopen zonder te vallen? Na de eerste uitdaging komen de kids op een volgende plateau terecht. Hierop volgt weer een volgende uitdaging. Op deze wijze is een uniek parcours uitgezet waar de kinderen de nodige valkuilen moeten overwinnen.

De Challenge proef junior biedt een unieke activiteit voor ieder kinderfeestje. De klimhal is volledig indoor, dus het weer speelt geen rol. Maak er in combinatie met iets lekkers een avontuurlijk en uitdagend kinderfeestje op de Veluwe van.

Gegevens Challenge proef junior

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Kinderen
Vanaf € 12.50 per persoon
€ 100 minimale kosten
Challenge proef junior duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Challenge proef junior de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Challenge proef junior
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp