Bubble voetbal junior

vanaf € 17.50 p.p.

Lachen, gieren, bubble

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bubble voetbal junior

Voetbal was nog nooit zo grappig. Het is lastig bewegen als je opgesloten zit in een grote opblaasbal. Tijdens Bubble Voetbal kunnen de kids de armen niet gebruiken, maar vallen doet geen pijn. Dit komische spel zou zelfs van Messi een stuntelende sul maken. Bij Bubble voetbal draait het allemaal om de humor. Vallen maakt niet uit en opstaan is lastig, dus het is lachen gegarandeerd. Kinderen zullen ontzettend genieten van deze speelse variant op de populaire balsport.

Voor de wedstrijd worden teams van vier gemaakt. De regels zijn hetzelfde als bij standaard voetbal. Uiteraard loopt het spel totaal anders. In de doorzichtige bubbel speelt iedereen even goed, of slecht. Het is maar hoe je het bekijkt. Voor de kinderen is het een enerverend spelletje waar ontzettend om gelachen kan worden. Ook voor toekijkende ouders. Het is vanaf de eerste minuut al lachen.

Het weer speelt geen enkele rol. De wedstrijden worden gespeeld in het zand van de overdekte hal bij regen of buiten op het gras bij mooi weer.

Naast voetbal biedt de Bubble bal natuurlijk ook de mogelijkheid om op andere manieren in de rondte te ravotten. Bubble voetbal zorgt voor eindeloze pret. De kinderen hebben een superfeest, zeker in combinatie met een gezellig arrangement.

Gegevens Bubble voetbal junior

Minimaal 12 personen
Geschikt voor Kinderen
Vanaf € 17.50 per persoon
€ 360 minimale kosten
Bubble voetbal junior duurt ongeveer 90 minuten

Combineer Bubble voetbal junior de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Bubble voetbal junior
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp