Boogschieten junior

vanaf € 12.50 p.p.

Wie is net zo goed als Robin Hood?

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Boogschieten junior

Wie krijgt de meeste punten bij elkaar geschoten? Hebben jullie de nieuwe Robin Hood in jullie partijtje? Zoeken jullie een kinderfeestje waarbij uithoudingsvermogen en concentratie samen een leuke bezigheid vormen? Dan is boogschieten de activiteit voor jullie kinderfeestje.

Het boogschieten is in een leuke activiteit waarin kinderen leren om zich extra te concentreren voor het beste resultaat. Natuurlijk is het ook gewoon heel leuk. De kids schieten competitief om wie de meeste punten haalt en komen er zo achter wie het beste de pijlen in de roos weet te krijgen.

Pijl en boogschieten maakt van ieder kinderfeestje een enerverende dag. Het is dus absoluut een originele activiteit om in gedachte te houden tijdens het organiseren van een kinderfeestje. Combineer het met een leuk arrangement en kies zo voor het leukste kinderpartijtje op de Veluwe.

Gegevens Boogschieten junior

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Kinderen
Vanaf € 12.50 per persoon
€ 100 minimale kosten
Boogschieten junior duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Boogschieten junior de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Boogschieten junior
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp