Zeskamp

vanaf € 17.50 p.p.

Hét uitje met 6 afwisselende activiteiten

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zeskamp

Het is een klassieker als het gaat om groepsactiviteiten. De Zeskamp beslist al jaren de krachtmetingen op de oer-Hollandse manier, nu ook in het Veluwse Otterlo. In een onderlinge competitie wordt getest welk team een zestal spellen het beste weet te voltooien. Concentratie, strijdlust en met name samenwerken beslissen welke ploeg er als beste uit de bus komt.

De spellen voor een Zeskamp zijn enorm divers. Van het klassieke reuze zaklopen tot de publieksfavoriet skilattenrace. Kruip allemaal in een gigantische zak en zorg er vervolgens voor dat jouw ploeg de finish als eerste haalt. Hoe verder je komt, hoe competitiever je wordt. De spelletjes worden zodoende steeds uitdagender. Weten jullie exact hoe je in dezelfde maat loopt op één ski? Of slagen jullie erin om bij het Vliegende Tapijt de juist timing in het springen gevonden te hebben? Presteren in teamverband maakt het verschil bij de Zeskamp. Zet een teamgenoot in een grote houten ‘A’ en laat de houten constructie zo snel mogelijk ergens heen ‘wandelen’. Alleen zo pak je de winst.

Naast de terechte lof die de winnaar verdient, kan er ook enorm gelachen worden. Nadien zal er nog weken gespreksstof zijn voor bij de koffieautomaat.

Het is helder. De klassieke Zeskamp is het ultieme team- of personeelsuitje waar teambuilding de boventoon voert. Uiteraard is het ook voor kinderfeestjes of familie-uitjes een ideale uitkomst. Strijdvaardigheid, humor en teamspirit vallen allemaal samen bij de Zeskamp. Probeer het nu.

Gegevens Zeskamp

Minimaal 16 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 17.50 per persoon
€ 140 minimale kosten
Zeskamp duurt ongeveer minuten

Combineer Zeskamp de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Zeskamp
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp