Workshop schapendrijven

vanaf € 69.50 p.p.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Workshop schapendrijven

Na een korte introductie wordt er kennis gemaakt met de schapen. Na de kennismaking met de schapen is het tijd voor de kennismaking met de honden. De pups worden getraind tot een volwassen schapendrijfde hond. Niet alle honden zijn geschikt en hier wordt al vroeg een selectie in gemaakt. Er worden diverse Border Collies van verschillende leeftijden en niveaus laten zien. Vragen als welke commando’s worden er gebruikt, hoe verloopt de communicatie, hoe wordt er geselecteerd zijn thema’s die tijdens de workshop schapendrijven de revue passeren. Na deze introductie wordt er een korte demonstratie gegeven.

Na deze demonstratie is het tijd om zelf aan de slag te gaan. De groep wordt onderverdeelt in teams en met elkaar gaan jullie de beste strategie bepalen om de schapen te drijven. Gaat het je team lukken om de schapen over een uitdagend parcours te drijven? In deze opdracht kun je aan de schapen goed zien of de groep de juiste signalen afgeeft.

Door middel van diverse metaforen leggen de instructeurs een links naar het ‘echte’ leven omtrent kernwoorden als: samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie. Vragen als aan welke voorwaarden moet worden voldaan om een goed team te vormen? Hoe komt het dat iemand een goede leider is? Hoe kunnen we onderling duidelijk en effectief met elkaar communiceren? Hoe krijg je het voor elkaar dat iemand voor jou wil werken? Dit zijn allemaal vragen die worden behandelt tijdens de workshop schapendrijven. Top-samenwerking is een must voor het doen slagen van de opdrachten. Uiteraard wordt er per team aan het einde van de workshop schapendrijven een korte evaluatie over hun prestaties gegeven.

Tot slot stuk wordt er geëindigd met een bijzonder en uniek finalespel: de masterclass schapendrijven. Hierbij gaat de gehele groep nog een laatste uitdaging aan. De inhoud van deze opdracht houden we nog even geheim. Maar één ding staat vast, dit wordt gegarandeerd een fantastische ervaring! Mocht je met minder willen komen dan kan dit in overleg.

Gegevens Workshop schapendrijven

Minimaal 20 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 69.50 per persoon
€ 1390 minimale kosten
Workshop schapendrijven duurt ongeveer 90 minuten

Combineer Workshop schapendrijven de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • Wie zegt dat genieten en lol trappen niet samengaan heeft de Crazy 88 4×4 tour nog niet gedaan. Kruip jij achter het stuur of ga je navigeren aan jou de keus!? Je gaat ‘rollend’ van het lachen weer naar huis.

  € 54.50 p.p.

Beleef Workshop schapendrijven
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp