Workshop percussie

vanaf € 32.50 p.p.

Trommel er stevig op los

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Workshop percussie

Trommels, trommels en nog eens trommels. Muziek is het ultieme bindmiddel om een groep mensen bij elkaar te krijgen. Daarbij is het heerlijk om lekker op het ritme van deze percussieworkshop te dansen en swingen.
Dankzij de unieke instrumenten van Otterlo Events wordt iedereen enthousiast. In de vorm van een workshop in percussie komt het hele team samen in actie. Samenwerking en communicatie zijn belangrijke onderdelen in deze muzikale belevenis.

Uiteraard wordt er niet zomaar op wat trommels gebonkt Met een echt Afrikaans instrumentarium komt de exotische kant van jezelf naar boven. Het is dan ook heerlijk om deze swingende ervaring zelf en vooral samen te beleven.

Ontdek met z’n allen het ritme in jezelf. De verschillende patronen lopen door elkaar heen en vormen zo een sprankelend geheel. Trommel de dagelijkse sleur van jezelf af en geef meteen het hele gezelschap een energie-boost. Deze percussieworkshop is een doorslaand succes op ieder denkbaar feestje of activiteit voor jong en oud.

Gegevens Workshop percussie

Minimaal 16 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 32.50 per persoon
€ 632 minimale kosten
Workshop percussie duurt ongeveer 90 minuten

Combineer Workshop percussie de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Workshop percussie
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp