Workshop percussie

vanaf € 32.50 p.p.

Trommel er stevig op los

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Workshop percussie

Trommels, trommels en nog eens trommels. Muziek is het ultieme bindmiddel om een groep mensen bij elkaar te krijgen. Daarbij is het heerlijk om lekker op het ritme van deze percussieworkshop te dansen en swingen.
Dankzij de unieke instrumenten van Otterlo Events wordt iedereen enthousiast. In de vorm van een workshop in percussie komt het hele team samen in actie. Samenwerking en communicatie zijn belangrijke onderdelen in deze muzikale belevenis.

Uiteraard wordt er niet zomaar op wat trommels gebonkt Met een echt Afrikaans instrumentarium komt de exotische kant van jezelf naar boven. Het is dan ook heerlijk om deze swingende ervaring zelf en vooral samen te beleven.

Ontdek met z’n allen het ritme in jezelf. De verschillende patronen lopen door elkaar heen en vormen zo een sprankelend geheel. Trommel de dagelijkse sleur van jezelf af en geef meteen het hele gezelschap een energie-boost. Deze percussieworkshop is een doorslaand succes op ieder denkbaar feestje of activiteit voor jong en oud.

Gegevens Workshop percussie

Minimaal 16 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 32.50 per persoon
€ 600 minimale kosten
Workshop percussie duurt ongeveer 90 minuten

Combineer Workshop percussie de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Workshop percussie
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp