Workshop graffiti

vanaf € 37.50 p.p.

Maak de mooiste kunst met een spuitbus

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Workshop graffiti

Graffiti is al lang niet meer alleen op straat te vinden. Nu kan iedereen in de weer met spuitbussen bij Otterlo Events. Met deze creatieve workshop wordt ieder personeelsuitje of kinderfeestje gegarandeerd een succes. Bij graffiti komt veel meer lijken dan zomaar kladderen op de muren. Artiesten als Banksy hebben het verheven tot een ware kunstvorm. Tijdens deze workshop kan iedereen de ‘artist’ zijn en zo werken aan een kunstwerk voor thuis of op het werk.

Alles basistechnieken worden gedoceerd in deze les. Daarnaast speelt samenwerking en teambuilding een belangrijke rol in de cursus. Dat biedt uiteraard enorm veel mogelijkheden voor verschillende uitjes. Probeer het dus gerust eens uit.

De workshop graffiti is bij uitstek geschikt voor kinderfeestjes, personeelsuitjes en enorm veel andere festiviteiten. De kleurrijke kliederboel spreekt een divers publiek aan. Bovendien kom je samen tot de mooiste creatieve uitspattingen. Spuit er op los en creëer onder toezicht van een talentvolle docent de mooiste werken tijdens deze workshop graffiti.

Gegevens Workshop graffiti

Minimaal 16 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 37.50 per persoon
€ 560 minimale kosten
Workshop graffiti duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Workshop graffiti de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 29.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Workshop graffiti
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp