Workshop drone vliegen

vanaf € p.p.

Droomvlucht met de hype van dit moment

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Workshop drone vliegen

Maak een droomvlucht met een drone. De op afstand bestuurbare technologie is de hype van het moment. Vlieg met dit hypermoderne apparaat over de weide omtrek en overwin allerlei opdrachten en hindernissen. Leg de hindernisbaan af en wordt de beste dronevliegenier van je team.

De onervaren piloot krijgt uiteraard de nodige instructies over de besturing van het apparaat. Met de high tech vliegapparatuur kunnen allerlei uitdagende en leuke opdrachten gedaan worden. Dit zorgt voor een leuk spelelement in de beleving met deze prachtige techniek.

Voor de brokkenpiloten is het altijd mogelijk om in de rol van navigator te kruipen. Want wat is een goede piloot zonder copiloot? Zo wordt het vliegen met een drone een bezigheid die samen enorme meerwaarde heeft. Er komt dus een stukje strategie en teamverband kijken in deze workshop.

Uiteraard wordt de bekendste feature van de drone ook in deze belevenis betrokken. De vliegmachine heeft een camera waar de leukste beelden mee gemaakt worden. Ook dit aspect proberen de deelnemers uit. Aan het einde van het avontuur vliegt de drone met camera nog eenmaal tot hoge hoogte om een leuke groepsfoto te maken die uiteraard meteen een leuk aandenken vormt. De foto staat vast prachtig in een lijst op kantoor of gewoon in de huiskamer. Probeer de dronevlucht nu dus uit om jouw uitje nog leuker te maken.

 

Prijs op aanvraag

Gegevens Workshop drone vliegen

Minimaal 16 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf per persoon
€ minimale kosten
Workshop drone vliegen duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Workshop drone vliegen de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Workshop drone vliegen
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp