Wandeling met natuurgids

vanaf € 25 p.p.

Vind de Veluwse Big Five met een kundige gids

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wandeling met natuurgids

Wist je dat de Veluwe een eigen Big Five heeft? De beroemde vijf dieren van de Afrikaanse savanne zijn wereldberoemd. De vijf Veluwse helden doen er niet voor onder. Met het edelhert, de ree, het wilde zwijn, de moeflon en de das heeft de Veluwe een eigen grote vijf te bieden. Met onze eigen professionele natuurgids gaan jullie op zoek naar deze unieke zoogdieren. Wie weet wat jullie tegenkomen. Naast de Big Five zijn er natuurlijk ook andere prachtdieren. Van de vos, de haas en de zandhagedis tot de vele verschillende vogels en insecten. Er is genoeg te zien.

Naast de dieren is ook de Veluwse flora uniek in Nederland. De zandvlaktes die ontstaan zijn na de laatste ijstijd zorgen niet alleen voor de vele heuvels op de Veluwe. Hierdoor zijn ook de bomen en planten van een soort die je nergens anders in Nederland ziet. De gids zal er maar wat graag alles over vertellen tijdens deze wandeling. Uiteraard staat hij open voor allerlei vragen. Grijp deze kans om alles te weten te komen over de natuur van Midden-Nederland.

Een uitstapje naar de Veluwe is niet compleet zonder deze waardevolle wandeltocht door de natuur van één van de bijzonderste stukjes in Nederland. Ga mee op avontuur met Otterlo Events en leer anders kijken naar de natuur.

Gegevens Wandeling met natuurgids

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 25 per persoon
€ 200 minimale kosten
Wandeling met natuurgids duurt ongeveer 90 minuten

Combineer Wandeling met natuurgids de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Wandeling met natuurgids
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp