Trabanttour

vanaf € 55 p.p.

Betoverende Oost-Duitse nostalgie

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Trabanttour

Als er een internationaal symbool van eenvoud en soberheid moet zijn, dan leent de Trabant zich daar uitstekend voor. Deze kleine wagentjes reden in de vorige eeuw rond in Oost-Duitsland. Voor veel Duitsers was het hun voornaamste vervoersmiddel. De Trabant is met zijn tweecilinder tweetaktmotor een bijzonder autootje om in te rijden. Na lang wachten rijdt de Trabant nu ook eindelijk op de Veluwe.

Bij Otterlo Events is het mogelijk om de Trabant te huren voor een mooie toertocht. Het Veluwse landschap leent zich uitstekend om doorheen te toeren tijdens een echte Trabant rally. Na een korte instructie over deze unieke vierwieler worden de wegen getrotseerd. In een team van vier personen moet de juiste route gevonden worden. Gelukkig krijgen jullie gewoon een roadbook mee waardoor, naast het rijden, ook het navigeren een leerzame uitdaging wordt.

Over leren gesproken, tijdens de routes gaat er eveneens een vragenlijst mee over de Trabant. Hoog tijd dus om de geschiedenislessen van vroeger weer eens op te rakelen. Om het feest helemaal compleet te maken krijgen de deelnemers onderweg te maken met twee teamopdrachten. Hierin worden de rijvaardigheden eens stevig op de proef gesteld. Wie waant zich de Hamilton van de dag? De vragen en de opdrachten tellen uiteindelijk allemaal voor de prijsuitreiking.

Deze oldtimers zijn enorm knus en gezellig. Hiermee vormt een tochtje met de Trabant een uitstekende optie voor een bedrijfsuitje, familiefeest of andere uitjes. Duits vakmanschap, charme en avontuur: het valt allemaal samen in de rally met de Trabant. Het is de ultieme gelegenheid om je te laten betoveren door Oost-Duitse nostalgie.

Gegevens Trabanttour

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 55 per persoon
€ 440 minimale kosten
Trabanttour duurt ongeveer 150 minuten

Combineer Trabanttour de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Trabanttour
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp