Trabant rijden en Solextour

vanaf € 75 p.p.

Ken je klassiekers

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Trabant rijden en Solextour

Ga terug naar die tijd waarin geluk nog heel gewoon was. Halverwege de 20e eeuw was het leven misschien eenvoudiger, dat wil niet zeggen dat ze geen plezier hadden. Met geweldige gemotoriseerde voertuigjes als de Trabant en de Solex  hadden die mensen het enorm naar hun zin.

Nu kun je de avonturen met deze geweldige machines gewoon zelf beleven. Jullie gaan lekker over de Veluwe toeren met een Solex en een Trabant. De Trabant is een klein tweetakt autootje die enorm populair was in het voormalige Oost-Duitsland. Zo zie je dit symbool voor soberheid nog overal terug in Berlijn. De Solex is een van oorsprong Frans brommertje die in de jaren 40 voor het eerst tevoorschijn kwam. Het brommertje straalt een gevoel van klasse en eenvoud uit die je nergens anders terug ziet.

Bij Otterlo Events is het mogelijk om het mooiste van beide voertuigen te ervaren. De groep wordt opgesplitst. De ene helft gaat met een roadbook op stap met onze Trabanten. De anderen volgen een prachtige Solex-route over het Veluwse landschap. Uiteraard worden na de tochtjes de rollen omgedraaid. Zo deelt iedereen mee in de ervaring. De natuur en de stijl van de Veluwe lenen zich uitstekend voor een nostalgische tour. Laat je verrassen door de charmes van het duo Solex en Trabant.

Beleef het nu bij Otterlo Events. Maak een heerlijke toertocht over de Veluwe tijdens jouw uitstapje.

Gegevens Trabant rijden en Solextour

Minimaal 16 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 75 per persoon
€ 1200 minimale kosten
Trabant rijden en Solextour duurt ongeveer 120 minuten

Combineer Trabant rijden en Solextour de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Trabant rijden en Solextour
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp