Teambuilding basic

vanaf € 24.50 p.p.

Leer elkaar kennen op een nieuwe manier

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Teambuilding basic

In iedere organisatie is samenwerken van essentieel belang. Voor deze samenwerking is vertrouwen nodig. Dat is dan ook precies waar bij Teambuilding basic aangewerkt wordt. Leer elkaar te vertrouwen en vang elkaar letterlijk op tijdens deze zinvolle activiteit.

In vier tot zes uitdagingen wordt het vertrouwen in elkaar in teamverband op de proef gesteld. Bijzonder ten opzichte van andere teambuilding activiteiten is het feit dat de opdrachten meer mentaal dan fysiek zijn. Het draait dus niet om een uitputtingsslag, maar echt om de verbinding.

Een voorbeeld van zo’n opdracht is de Low V. Hierbij staan twee deelnemers in een constructie. Ze leunen voorover, houden de handen tegen elkaar en dienen langzaam naar beneden te zakken. Hierdoor ontstaat een alsmaar lager wordende omgekeerd V-vorm waarin het van belang is dat de twee deelnemers evenveel kracht zetten. Ook de vertrouwensval is een belangrijk onderdeel van Teambuilding basic. Bij deze trustfall laat één van de deelnemers zich achterover vallen terwijl de rest de persoon opvangt. Het is een belangrijke les in blind vertrouwen.

Tijdens deze activiteit spelen worden doorzettingsvermogen, collegialiteit en creativiteit uitgebreid getest. Door de focus volledig op elkaar te hebben, worden nieuwe essentiële bouwstenen neergelegd. Dit is het ultieme bindende uitje voor bedrijven, personeel en andere teams.

Gegevens Teambuilding basic

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 24.50 per persoon
€ 196 minimale kosten
Teambuilding basic duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Teambuilding basic de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 29.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Teambuilding basic
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp