Teamadventure

vanaf € 22.50 p.p.

Het totaalpakket aan activiteiten waarin teambuilding centraal staat

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Teamadventure

Gezelligheid heeft het hoogste woord bij deze uitdagende middag. Bij Teamadventure is het aan jou en je team om verschillende opdrachten tot een mooi einde te brengen. Bij de opdrachten is er echter genoeg te lachen. Want niets brengt mensen zo snel bij elkaar als humor.

De opdrachten van Teamadventure zijn fysiek niet zo uitputtend. De focus ligt meer op het mentale aspect. De vermoeidheid zal niet snel toeslaan, maar het kost wel degelijk een dosis concentratie. Gelukkig houden jullie elkaar scherp tijdens deze gezellige activiteit.

Tijdens Teamadventure worden vier tot zes spellen gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan het spinnenweb. In een soort web van touw moet één van de deelnemers onder coaching van de anderen proberen zich door het web te wurmen zonder de touwen aan te raken. Dit valt nog niet mee. Gelukkig zijn je teamgenoten bij je om de opdracht tot een goed einde te brengen. Daarnaast zijn er veel andere opdrachten waarin samenzijn en gezelligheid van essentieel belang zijn.

Probeer het teamadventure dus eens uit samen met je collega’s, sportploeg of bedrijf. Er zal tijdens de middag genoeg gelachen worden, dus er wordt nog lang over nagepraat.

Gegevens Teamadventure

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 22.50 per persoon
€ 180 minimale kosten
Teamadventure duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Teamadventure de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Teamadventure
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp