Teamadventure

vanaf € 24.50 p.p.

Het totaalpakket aan activiteiten waarin teambuilding centraal staat

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Teamadventure

Gezelligheid heeft het hoogste woord bij deze uitdagende middag. Bij Teamadventure is het aan jou en je team om verschillende opdrachten tot een mooi einde te brengen. Bij de opdrachten is er echter genoeg te lachen. Want niets brengt mensen zo snel bij elkaar als humor.

De opdrachten van Teamadventure zijn fysiek niet zo uitputtend. De focus ligt meer op het mentale aspect. De vermoeidheid zal niet snel toeslaan, maar het kost wel degelijk een dosis concentratie. Gelukkig houden jullie elkaar scherp tijdens deze gezellige activiteit.

Tijdens Teamadventure worden vier tot zes spellen gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan het spinnenweb. In een soort web van touw moet één van de deelnemers onder coaching van de anderen proberen zich door het web te wurmen zonder de touwen aan te raken. Dit valt nog niet mee. Gelukkig zijn je teamgenoten bij je om de opdracht tot een goed einde te brengen. Daarnaast zijn er veel andere opdrachten waarin samenzijn en gezelligheid van essentieel belang zijn.

Probeer het teamadventure dus eens uit samen met je collega’s, sportploeg of bedrijf. Er zal tijdens de middag genoeg gelachen worden, dus er wordt nog lang over nagepraat.

Gegevens Teamadventure

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 24.50 per persoon
€ 196 minimale kosten
Teamadventure duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Teamadventure de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Teamadventure
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp