Stampen en Stoven

vanaf € 25.00 p.p.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stampen en Stoven

De Veluwe is een prachtige plek om tot rust te komen middenin de natuur. Het plaatsje Otterlo ligt hier midden in en is makkelijk te bereiken. Stampen en stoven is een leuke activiteit voor elk gezelschap van jong tot oud. Je gaat met elkaar aan de slag om een heerlijke maaltijd klaar te maken. Mocht je even niets te doen te hebben dan is het fijn vertoeven bij de houtkachels met een wijntje/biertje in de hand. Je gaat outdoor koken onder begeleiding van onze chefkok. Jullie hoeven niet alles zelf te doen want het stampen is al voor jullie gedaan. Ervaar de gezelligheid, vrijheid en mogelijkheden van koken op open vuur.

De verschillende recepten veranderen in heerlijke gerechten op het open vuur, de ultieme manier om samen te koken, eten en drinken.

Stampen en stoven is een mix tussen zelf stoven en het stampen aan onze chefkok over te laten. Buiten staat alles klaar voor een gezellige avond. Samen ga je brood bereiden, roken, grillen en roeren. De kok gaat stampen en bereidt de stoofpot voor. Onderstaand staan de gerechten die we gaan bereiden:

 • Broodsoorten met aioli, tapenade van paddestoelen en pesto.
 • Puree van zoete aardappel met wildstoof
 • Wildzwijnsrookworstjes uit de rookton
 • Boerenkoolstamppot met speklappen van de grill
 • VeluwsStoof van Schotse Hooglanders
 • Appel-preiselbeeren compote

Gegevens Stampen en Stoven

Minimaal 15 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 25.00 per persoon
€ 200 minimale kosten
Stampen en Stoven duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Stampen en Stoven de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 29.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Stampen en Stoven
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp