Solextour

vanaf € 42.50 p.p.

Nostalgie in het Veluwse landschap

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Solextour

Het is nostalgie in de puurste vorm. De Solextour is een pracht uitkomst om het Veluwse landschap op een klassieke wijze te verkennen. Otterlo Events biedt dan ook met liefde deze optie voor een dagje uit aan. Zet de voeten op de pedalen en de rock ’n roll aan.

De Solextour is voor minimaal twee personen. Otterlo Events geeft je een schitterende route mee, maar je kiest zelf welke wegen je doorkruist. De bijzondere brommers staan twee uur tot jouw beschikking, dus maak er iets leuks van.

Na een korte instructie is het aan de groep om helemaal zelf een prachtige tour door Otterlo en de rest van de Veluwe te maken. De frisse lucht waait je om de oren en de natuur laat zich in het tempo van de Solex makkelijk aanschouwen. De tweewieler gaat niet harder dan 25 kilometer per uur, dus zelfs een race is zonder risico. Het zorgt er ook voor dat een helm geen verplichting is om er met de Solex op uit te kunnen.

Al met al is het heerlijk om samen in groepsverband met een solex door het Veluwse landschap te touren. Het is een ervaring die iedereen gedaan moet hebben. Bovendien bieden weinig voertuigen zo enorm veel vrijheid als de Solex. Beleef het nu zelf in de Veluwse bossen. Wie weet wat voor wilds je aantreft.

Gegevens Solextour

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 42.50 per persoon
€ 300 minimale kosten
Solextour duurt ongeveer 120 minuten

Combineer Solextour de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Solextour
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp