Sledehonden tour

vanaf € 75 p.p.

Spectaculair en onvergetelijk!

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Sledehonden tour

Tijdelijk niet boekbaar

 

Altijd de wens gehad om mee te kunnen met een team sledehonden?
Wij bieden tours aan in de bossen van Arnhem noord, grenzend aan de hoge Veluwe. Teams van siberische huskys en scandinavian hounds staan klaar om jullie een onvergetelijke tour te geven!

Wil je met de traditionele sledehond op een actieve wijze met gemiddelde snelheid worden voortgetrokken? Kies dan voor de Siberische Husky. Durf je het aan met hogere snelheid door het bos te worden voortgetrokken? Kies dan voor de Scandinavian hound!

Programma:
Ontvangst tussen de honden en natuurlijk maken jullie kennis met de honden. We zullen uitleg over de verschillende rassen, gedrag, training, enz. Ook laten we foto en filmmateriaal zien van de tours in Nederland en Zweden. Na het inspannen vertrekken we voor een spectaculaire ronde door de bossen. Bij terugkomst worden de honden uitgespannen en verzorgd. Daarna kunnen we onder genot van een kop koffie napraten over de belevenissen.

Gegevens Sledehonden tour

Minimaal 6 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 75 per persoon
€ 450 minimale kosten
Sledehonden tour duurt ongeveer 150 minuten

Combineer Sledehonden tour de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Sledehonden tour
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp