Segwaytour

vanaf € 69.50 p.p.

Val op tijdens een tocht met de Segway

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Segwaytour

De Segway behoort tot de meest bijzondere vervoersmiddelen die Otterlo Events te bieden heeft. De zelf balancerende Segway wordt op een eenvoudige manier bestuurd. Hierdoor is het voor vrijwel iedereen mogelijk om de wegen te trotseren met dit apparaat. De tweewieler reageert namelijk op beweging. Naar voren leunen betekent vooruit gaan en achteruit leunen zorgt ervoor dat de Segway de andere kant op gaat.

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn. De tocht voert niet alleen over de beroemde Veluwse fietspaden. Ook de onverharde wegen moeten getrotseerd worden. Dit maakt de uitdaging des te groter. Wie weet zijn ros op twee wielen het beste te berijden? Ga het mee maken met z’n allen en beleef nu nog de Segwaytour in Otterlo.

In groepsverband ‘valt’ er altijd wel iets te lachen met de markante tweewielers. De Segwaytocht voert daarbij over prachtige stukjes gebied op de Veluwe. Dit maakt de ervaring uitermate geschikt om in groepsverband te beleven. Het is dan ook een geweldig uitje voor familiefeestjes, teamuitjes of personeelsfeestjes.

Gegevens Segwaytour

Minimaal 10 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 69.50 per persoon
€ 695 minimale kosten
Segwaytour duurt ongeveer 90 minuten

Combineer Segwaytour de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Segwaytour
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp