Roofvogel demonstratie

vanaf € 35.00 p.p.

Spectaculair en onvergetelijk!

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Roofvogel demonstratie

 

Laat je verbazen door deze fantastische dieren. Heb je ooit deze prachtige roofvogels van zo dichtbij gezien?

In onze interactieve roofvogeldemonstratie vliegen we zo’n 10 verschillende soorten roofvogels. Denk hierbij aan arenden, haviken, valken, buizerds, gieren en uilen. Door onze grote verscheidenheid zijn we uniek in Europa. Dit maakt onze demonstratie ook boeiend en leerzaam voor jong en oud.

Verschillende malen vragen we iemand uit het publiek ons te assisteren. Je krijgt dan een handschoen aan en de vogel land op de hand. Of iemand van de groep gaat rennen met een nepprooi voor de roodstaartbuizerd. Of er land een klein dwerg uiltje op je hoofd, een pikkende gier, twee Zuid Amerikaanse haviken die samen gaan jagen, een immense oehoe die over je hoofd zweeft, een zwevende Amerikaanse zeearend, de bloedsnelle valk duikend achter zijn prooi aan etc. Naast de roofvogels zijn er ook andere bijzondere vogels te bewonderen zoals een hoornraaf, kroonkraanvogel en maraboe.

Tijdens deze roofvogeldemonstratie in Otterlo word je verbaasd en verrast. Het is de perfecte activiteit voor jong en oud. Dit is een bijzondere ervaring die je van je leven niet meer vergeet!

Gegevens Roofvogel demonstratie

Minimaal personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 35.00 per persoon
€ 650 minimale kosten
Roofvogel demonstratie duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Roofvogel demonstratie de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Roofvogel demonstratie
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp