Pubquiz

vanaf € 15 p.p.

Hersengymnastiek met een biertje

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Pubquiz

Het is een combinatie in de jaren 70 is ontstaan in, waar anders, Engeland. Door de gezelligheid van een kroeg te combineren met de hersengymnastiek van een echte quiz ontstaat de geweldige ervaring van de Pubquiz. Dat hebben die Engelsen dus goed bedacht. De Pubquiz is dan ook overal bekend. Van Amsterdam tot Gent, de quiz doet het goed.

In een Pubquiz gaat het lang niet altijd alleen om muziek of intellectuele kennis. Juist pop-culture en algemene feiten vormen het leeuwendeel van de onderwerpen van een Pubquiz. De vragen gaan dus over veel verschillende categorieën. Van sport, films en aardrijkskunde tot geschiedenis, muziek en films. Iedereen kan dus meedoen in deze gezellige kennistest in de kroeg. Dat allemaal onder het genot van een klein pilsje, een wijntje of gewoon een frisje.

Tijdens de quiz spelen verschillende teams van maximaal vijf mensen tegen elkaar. Hierin wordt gestreden om de rondewinst en de uiteindelijke avondoverwinning. De Pubquiz duurt ongeveer een uur. De vragen worden gesteld door een echte quizmaster. Naast gewone vragen zijn er muziekfragmenten en filmpjes waar vragen over gesteld worden. Op die manier zit er voldoende variatie in de avond.  Er zullen dus behoorlijk wat uitdagingen de revue passeren. Heeft jouw team de beste kennis in huis? Of gaan toch je collega’s er met de winst vandoor. Van vriendengroepen, tot sportteams of familieleden. De Pubquiz is een waardevol onderdeel voor ieder dagje uit.

Altijd al eens iets bruikbaars willen doen met al die feitenkennis in je hoofd? De Pubquiz is de perfecte uitlaatklep.

Gegevens Pubquiz

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 15 per persoon
€ 120 minimale kosten
Pubquiz duurt ongeveer 90 minuten

Combineer Pubquiz de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Pubquiz
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp