Powerturnen

vanaf € 35 p.p.

Een dagje achtjes draaien

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Powerturnen

Wie echt iets bijzonders wil op vier wielen zou het Powerturnen moeten overwegen. Op deze superskelter is alles mogelijk. Draaien, slippen of op twee achterwielen wegrijden: alles kan. Door het bijzondere frame is dit gemotoriseerde voertuigje bijzonder wendbaar. Er zijn unieke capriolen mee uit halen. Bij Otterlo Events is alles mogelijk op het Powerturnveld.

Dat is nog niet alles. Als bestuurder zit je niet alleen. Met een passagier erbij zijn de mooiste stunts mogelijk. Beide achterwielen worden door een andere motor aangedreven. Dit betekent dat jij en je medebestuurder allebei een kant bedienen. Naast de chaos zorgt dit ook over uniek en hilarische stunts. Powerturnen is onvoorspelbaar. Slip eens vol gas over het land. Rijd op de achterwielen weg. Draai strak om de paaltjes heen. De Powerturn kan alles aan.

Wie krijgt het voor elkaar om het parcours het beste te voltooien gaat er met de eer vandoor. Hiervoor moet strak gereden worden. Anders krijg je het nooit strak om de paaltjes heen gedraaid.

Probeer eens iets nieuws met een vierwieler. Probeer Powerturnen. Nu bij Otterlo Events op de Veluwe. Powerturnen is alleen geschikt voor bestuurders van achttien jaar en ouder.

Gegevens Powerturnen

Minimaal 12 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 35 per persoon
€ 420 minimale kosten
Powerturnen duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Powerturnen de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Powerturnen
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp