Powerturnen

vanaf € 37.50 p.p.

Een dagje achtjes draaien

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Powerturnen

Wie echt iets bijzonders wil op vier wielen zou het Powerturnen moeten overwegen. Op deze superskelter is alles mogelijk. Draaien, slippen of op twee achterwielen wegrijden: alles kan. Door het bijzondere frame is dit gemotoriseerde voertuigje bijzonder wendbaar. Er zijn unieke capriolen mee uit halen. Bij Otterlo Events is alles mogelijk op het Powerturnveld.

Dat is nog niet alles. Als bestuurder zit je niet alleen. Met een passagier erbij zijn de mooiste stunts mogelijk. Beide achterwielen worden door een andere motor aangedreven. Dit betekent dat jij en je medebestuurder allebei een kant bedienen. Naast de chaos zorgt dit ook over uniek en hilarische stunts. Powerturnen is onvoorspelbaar. Slip eens vol gas over het land. Rijd op de achterwielen weg. Draai strak om de paaltjes heen. De Powerturn kan alles aan.

Wie krijgt het voor elkaar om het parcours het beste te voltooien gaat er met de eer vandoor. Hiervoor moet strak gereden worden. Anders krijg je het nooit strak om de paaltjes heen gedraaid.

Probeer eens iets nieuws met een vierwieler. Probeer Powerturnen. Nu bij Otterlo Events op de Veluwe. Powerturnen is alleen geschikt voor bestuurders van achttien jaar en ouder.

Gegevens Powerturnen

Minimaal 12 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 37.50 per persoon
€ 450 minimale kosten
Powerturnen duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Powerturnen de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Powerturnen
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp