Eendjes tour

vanaf € 59.50 p.p.

Een uitje van nu, met een knipoog naar toen!

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Eendjes tour

Wie kent deze auto niet? Het heerlijke ‘lelijke eendje’ zoals de Deux Chevaux ook wel wordt genoemd. In de jaren ’70 niet weg te denken uit het straatbeeld. Je hoorde deze auto al van ver aankomen! Een tour met diverse eendjes in allerlei kleuren en uitvoeringen. Kies de Deux Chevaux die het beste bij jou past.

De Citroën 2CV, beter bekend als de Eend, is onverwoestbaar populair. De Eend roept altijd emoties op, door z’n vorm, fantastisch soepele vering, eenvoudige techniek en basic comfort. Het is de ultieme start van je autocarrière en mooie reizen. Rij eens met een eend langs een schoolplein, omkijkende kinderen en gejoel verzekerd. Parkeer ‘m voor een zonnig terras en je hebt een gesprek.

Proef de sfeer van vervlogen tijden met deze nostalgische voertuigen, in een streek die zich hier perfect voor leent. Met een roadbook op zoek naar de juiste route!

Gegevens Eendjes tour

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 59.50 per persoon
€ 440 minimale kosten
Eendjes tour duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Eendjes tour de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 29.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Eendjes tour
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp