Mountainbiketocht Otterlo Events

vanaf € 19.50 p.p.

Ontdek de Veluwe op onze mountainbikes

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mountainbiketocht Otterlo Events

Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Ga met familie, vrienden of collega’s op avontuur. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. Van een relaxed stukje fietsen tot een uitdagende mountainbiketocht, de Veluwe heeft het allemaal.

Wat houdt de Otterlo Events-tocht in?
Jullie worden ontvangen op onze eigen locatie met koffie en thee. Hierna is er gelegenheid om gebruik te maken van de kleedkamers waar kluisjes beschikbaar zijn. Vervolgens krijgen jullie de juiste mountainbike toegewezen. Er wordt een korte instructie gegeven over de mountainbike, de navigatie-app voor op je telefoon (Guru Maps) en je krijgt tips en tricks. Voor de liefhebbers is een Guru Maps-Route beschikbaar die varieert van 10 tot 30 km. Deze route navigeert jullie over de mountainbikepaden van de omgeving.

Daarna is het tijd om op pad te gaan en plezier te hebben. Eenmaal terug aangekomen bij Otterlo Events is er gelegenheid om te douchen en gebruik te maken van de kleedkamers. Om vervolgens schoon aan de lunch, borrel en/of het diner te gaan.

Materialen voor de Otterlo Events Mountainbiketocht:

 • Mountainbike
 • Helm
 • Bidon met water
 • Route via Guru Maps
 • Rugzak met eerste hulp-setje

Gegevens Mountainbiketocht Otterlo Events

Minimaal 12 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 19.50 per persoon
€ 234 minimale kosten
Mountainbiketocht Otterlo Events duurt ongeveer 120-180 minuten

Combineer Mountainbiketocht Otterlo Events de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.
 • Wie zegt dat genieten en lol trappen niet samengaan heeft de Crazy 88 4×4 tour nog niet gedaan. Kruip jij achter het stuur of ga je navigeren aan jou de keus!? Je gaat ‘rollend’ van het lachen weer naar huis.

  € 54.50 p.p.

Beleef Mountainbiketocht Otterlo Events
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp