Mountainbike clinic

vanaf € 37.50 p.p.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mountainbike clinic

Onder het motto ‘plezier, natuur en actief’, is veel te leren en te genieten. In onze mountainbikeclinic verken en verleg je je eigen grenzen, omdat concentratie, conditie, coördinatie en balans op de mountainbike belangrijk zijn. Maar ook omdat je een beetje bravoure en lef nodig hebt.

Mountainbiken is in veel situaties de kunst van het ‘loslaten’. Niet remmen, maar mountainbiken. Je leert zelf te kijken, de omgeving te lezen en je spoor te scannen, in plaats van blind de leider te volgen. Iedereen kan in een rechte lijn rijden, maar door het toepassen van rem- en bochtentechniek en door te springen in plaats van af te stappen, maak je het verschil.

Wat houdt de mountainbikeclinic in?
Jullie worden ontvangen op onze eigen locatie met koffie en thee. Hierna is er gelegenheid om gebruik te maken van de kleedkamers waar kluisjes beschikbaar zijn. Vervolgens krijgen jullie de juiste mountainbike toegewezen.

Voordat jullie aan de clinic beginnen, krijgen jullie eerst een instructie over de mountainbike. Waar moet je opletten bij het schakelen en remmen? Wat is de juiste zithouding bij een afdaling en bij een klimmetje? Onze instructeur neemt alles stap voor stap met jullie door. Vervolgens worden de banden nog een keer nagekeken en de zadels op de juiste hoogte gezet.

Daarna is het echt tijd om op pad te gaan met een van onze ervaren instructeurs. Het eerste stuk is nog een beetje inkomen, maar dan gaat het echt werk beginnen. Verschillende paden en ondergronden komen jullie tegen. We proberen je alle mogelijkheden en aspecten van het mountainbiken te laten ervaren!

Eenmaal voldaan terug aangekomen bij Otterlo Events is er gelegenheid om te douchen en gebruik te maken van de kleedkamers. Om vervolgens schoon aan de lunch, borrel en/of het diner te gaan.

Gegevens Mountainbike clinic

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 37.50 per persoon
€ 300 minimale kosten
Mountainbike clinic duurt ongeveer 120 minuten

Combineer Mountainbike clinic de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Mountainbike clinic
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp