Mountainbike clinic

vanaf € 32.50 p.p.

Puur genieten van de natuur en haar elementen!

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mountainbike clinic

Onder het motto ‘Ride Trails, Meet People, Have Fun’, is veel te leren en te genieten. In onze mountainbike clinics verken en verleg je je eigen grenzen omdat concentratie, conditie, coördinatie en balans op de mountainbike belangrijk zijn, maar je ook een beetje bravoure en lef nodig hebt.

Mountainbiken is in veel situaties de kunst van het ‘loslaten’. Niet remmen, maar mountainbiken. Je leert zelf te kijken, de omgeving te lezen en je spoor te scannen, in plaats van blind de leider te volgen. Iedereen kan in een rechte lijn rijden, maar door het toepassen van rem- en bochtentechniek en door te springen in plaats van af te stappen, maak je het verschil.

Voordat jullie aan de tocht beginnen, krijgen jullie eerst een korte instructie over de mountainbike. Waar moet je opletten bij het schakelen en remmen? Wat is de juiste zithouding bij een afdaling en bij een klimmetje? Onze instructeur neemt alles stap voor stap met jullie door. Vervolgens worden de banden nog een keer nagekeken en de zadels op de juiste hoogte gezet. De mountainbike tocht door de prachtige bossen kan beginnen. Het eerste stuk zal nog over het asfalt zijn, voor een goede warming-up, maar dan gaan jullie de bossen van de Veluwe in. Verschillende paden en ondergronden komen jullie tegen. We proberen alle mogelijkheden en aspecten van het mountainbiken te laten ervaren!

Gegevens Mountainbike clinic

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 32.50 per persoon
€ 260 minimale kosten
Mountainbike clinic duurt ongeveer 90 minuten

Combineer Mountainbike clinic de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Mountainbike clinic
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp