Minute to win it

vanaf € 15.00 p.p.

Alle kids in strijd tegen elkaar en de tijd

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Minute to win it

De secondes vliegen voorbij in deze razend spannende reeks spelletjes. In slechts een minuut tijd moet de opdracht voltooid worden om de punten voor je ploeg binnen te slepen. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden, maar Vadertje Tijd is de grootste tegenstander.

Minute to win it is een Amerikaans televisieprogramma waarin deelnemers met allerlei materiaal verschillende spelletjes of opdrachten in een minuut moeten volbrengen. Vaak zijn de benodigde spulletjes gewoon huis-tuin-en-keuken artikelen. Hiermee zijn de opdrachten laagdrempelig, maar niet minder hachelijk. Ook in ons eigen Nederland is de spelshow uitgezonden. Hier werd het gepresenteerd door Gordon.

Bij Minute to win it zijn er verschillende rondes. In iedere ronde moeten de deelnemers een lastige opgave in zestig seconden voltooien. Na iedere ronde wordt de uitdaging steeds groter. Als je een spelletje niet weet te volbrengen, moet dezelfde opdracht opnieuw gedaan worden. Dit mag maar drie keer gebeuren, anders is de kandidaat af. Wie van je team weet dit het best te doen?

Het is niet moeilijk om je voor te stellen dat Minute to win it een toffe activiteit is voor verschillende soorten uitjes. Of het nu een uitje is met je familie, team, collega’s of gewoon een vrijgezellen- of kinderfeest. Minute to win it slaat door het eenvoudige maar uitdagende karakter al snel aan. Door de tijdsdruk neemt de spanning alleen maar toe. Wat krijgen jullie in een minuut voor elkaar?

Gegevens Minute to win it

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 15.00 per persoon
€ 120 minimale kosten
Minute to win it duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Minute to win it de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Minute to win it
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp