Legertruckdropping

vanaf € 59.50 p.p.

Op avontuur in een klassiek legervoertuig

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Legertruckdropping

Op avontuur door de Veluwse natuur. Iedereen stapt in de laadruimte van een luid en geweldig groot voertuig. Met deze klassieke legertruck worden jij en je gezelschap ergens in de Veluwse bossen gedropt. Dankzij de hobbelige wegen en het unieke vervoer is de reis ernaar toe al de moeite waard. De gezonde spanning vooraf en het gerommel van het monsterlijke voertuig maken de tocht nog gedenkwaardiger.

De truck is nog maar een onderdeel van het hele avontuur. De uitdaging begint pas als jullie zijn uitgestapt. De legertruck kiest dan het hazenpad. Plotseling zijn jullie helemaal op jezelf aangewezen. Dit is waar de echte spanning is. Gelukkig heeft de groep een gps meegekregen. Met deze techniek is het aan jullie om de uiteindelijke bestemming te ontrafelen. Tussendoor moet er gezocht worden naar waypoints met allerlei opdrachten. Wandelend door het Veluwse landschap zoeken de teams de weg van opdracht naar opdracht.

De opdrachten zijn er niet alleen voor de lol. Er worden punten gescoord en zodoende wordt aan het einde van de dag beslist wie de grote winnaars zijn. Nadat de dropping voltooid is, vinden jullie op de fiets of met ander gepast vervoer de weg terug.

Op stap met de legertruck is een geweldig uitje. Bij het huren van dit fantastische vervoersmiddel en het avontuur dat volgt komen natuur en teamwork prachtig samen in een leuke dag uit. We bevelen deze activiteit dan ook van harte aan bij ieder uitstapje waar teamwork bij komt kijken. Ga dat meemaken bij Otterlo Events.

Gegevens Legertruckdropping

Minimaal 12 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 59.50 per persoon
€ 714 minimale kosten
Legertruckdropping duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Legertruckdropping de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Legertruckdropping
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp