Lasershooting

vanaf € 10.00 p.p.

Wie schiet er het scherpst?!

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Lasershooting

Bij deze uitdagende schiet spellen kunnen er scores per deelnemer geregistreerd worden zodat er een spannende competitie gehouden kan worden. Daarnaast is er bij elk spel de mogelijkheid om de snelheid en de grootte van de doelen in te stellen zodat de games geschikt zijn voor zowel de gevorderde schutters als ongeoefende spelers.

Lasershooting wordt gespeeld op een groot projectiescherm waar de spelers hun lasergeweren op vuren. Het systeem bevat meerdere spellen, waaraan meerdere spelers kunnen deelnemen.

Op eenden jagen, kleiduiven schieten of schietvaardigheden oefenen op doelen. Er zit voor iedere deelnemer wel een favoriet spel bij!

Gegevens Lasershooting

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren, Kinderen
Vanaf € 10.00 per persoon
€ 80 minimale kosten
Lasershooting duurt ongeveer 60 minuten
Lasershooting

Combineer Lasershooting de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Lasershooting
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp