Landrover Dropping

vanaf € 34.50 p.p.

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Landrover Dropping

Op avontuur door de Veluwse natuur. Iedereen stapt in de laadruimte van een krachtig uitziend en geweldig off road voertuig. Met deze klassieke Landrovers worden jij en je gezelschap ergens in de Veluwse bossen gedropt. Dankzij de hobbelige wegen en het unieke vervoer is de reis ernaartoe al de moeite waard. De gezonde spanning vooraf en het gerommel van het monsterlijke voertuig maken de tocht nog gedenkwaardiger.

De Landrover is nog maar het begin van het hele avontuur. De uitdaging begint pas als jullie zijn uitgestapt. De landrover kiest dan het hazenpad. Plotseling zijn jullie helemaal op jezelf aangewezen. Dit is waar de echte spanning is. Gelukkig heb je een route aan de hand van Guru Maps meegekregen, hiermee is het aan jullie om de uiteindelijke bestemming te ontrafelen.

Wat biedt de Landrover dropping

 • Guru Maps
 • Opdrachten tijdens de route
 • Landrovers

 

Op stap met de Landrover is een geweldig uitje. Bij het huren van dit fantastische vervoersmiddel en het avontuur dat volgt, komen natuur en teamwork prachtig samen in een leuke dag uit. We bevelen deze activiteit dan ook van harte aan bij ieder uitstapje waar teamwork bij komt kijken.

Gegevens Landrover Dropping

Minimaal 15 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 34.50 per persoon
€ 592.50 minimale kosten
Landrover Dropping duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Landrover Dropping de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Landrover Dropping
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp