Landrover & Trabant

vanaf € 79.50 p.p.

Beleef de uitersten van de motortechniek

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Landrover & Trabant

Dit is voor de echte ‘petrolheads’. Voor wie een eenvoudige tocht met alleen een Trabant simpelweg niet genoeg is, hebben we deze combinatie met een echte Engelse klassieker: de Landrover. De eerste Landrover rolde vlak na de Tweede Wereldoorlog in Engeland van de band. De terreinwagen is overal tegen bestand en werd meteen een wereldwijd succes.

Waar de Oost-Duitse Trabant aan charme wint met eenvoud en soberheid, is de Landrover vooral ruig, robuust en oersterk. De combinatie van deze twee gemotoriseerde klassiekers zorgt voor een enorm afwisselende en uitdagende dag uit. Beeld het je eens in: het ene moment rijd je in een eenvoudig en compact wagentje met een tweetaktmotor, het volgende in een ronkend beest dat overal doorheen kan. Deze afwisseling levert ongetwijfeld een enerverende dag op.

Het gezelschap wordt opgesplitst in twee groepen. De ene helft gaat met een Trabant op stap en moet aan de hand van een roadbook de juiste route over de prachtige Veluwe weten te vinden. De andere helft krijgt een les in Landrover rijden over ons eigen parcours. Diepe plassen en moeilijke bochten komen er allemaal in terug. Uiteraard trotseert de Land Rover hierna de ruige weggetjes in het Veluwse landschap. Naderhand wisselen de groepen uiteraard van voertuig.

Beleef deze gemotoriseerde tweestrijd nu zelf bij Otterlo Events. Laat je verbazen door de veelzijdigheid van de techniek en maak er met z’n allen een onvergetelijke dag uit van. Ga mee en geniet tijdens jouw uitje, feestje of familiedag.

Gegevens Landrover & Trabant

Minimaal 16 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 79.50 per persoon
€ 1272 minimale kosten
Landrover & Trabant duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Landrover & Trabant de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

Beleef Landrover & Trabant
neem contact met ons op


dagdeeldagmeerdaags

Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

Stuur een WhatsApp