Kratstapelen

vanaf € 19.50 p.p.

Bereik stapelgekke hoogtes en verbaas iedereen

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kratstapelen

Stapelen maar. Wie van je vrienden weet de hoogste afstand te bereiken? Klim op de stapel en druk telkens nieuwe kratten op je toren. Wie weet bouw jij wel de volgende Groningse Martinitoren, Euromast, Eiffeltoren of zelfs Burj Khalifa.

De kratjes kunnen wel tegen een stootje. De persoon die stapelt misschien niet. Gelukkig is overal rekening mee gehouden. Helmen zijn beschikbaar en de stapelaar hangt veilig in een tuigje boven de toren. Uiteraard wordt het geheel overzien door één van onze instructeurs. Op deze manier is het voor iedereen niet alleen heel leuk, maar ook heel veilig.

Het is niet moeilijk om je voor te stellen dat kratstapelen een bijzondere beleving is. Naast de adrenaline die door je lijf giert als je op hoge hoogte staat te stapelen, is het ook voor de omstander spannend om te zien welke meters gemaakt worden. Al met al is deze enerverende ervaring een waardevolle toevoeging op verschillende feestjes of uitjes. Of het nu een uitstapje met je bedrijf, familie of sportteam is. Beleef het mee, bij Otterlo Events.

Gegevens Kratstapelen

Minimaal 8 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 19.50 per persoon
€ 120 minimale kosten
Kratstapelen duurt ongeveer 60 minuten

Combineer Kratstapelen de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Kratstapelen
neem contact met ons op


  dagdeeldagmeerdaags

  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp