Kookworkshop

vanaf € 59.50 p.p.

Doe mee voor een smakelijk diner

Een onvergetelijke dag ervaren? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kookworkshop

Wie van jullie is de Chef? Samen met het team van het begeerde restaurant Recept 35 gaan jullie dat uitzoeken. De koks gaan maar wat graag de uitdaging aan om van de kookworkshop een groot succes te maken. De workshops staan naast de smaaksensaties ook bol van plezier en gezelligheid.

Voorafgaand aan het koken is het allereerst tijd voor een drankje naar keuze. Hierop wordt een compleet 3-gangen menu bereid. Vooraf is er zelfs even tijd voor een heerlijke amuse. Uiteraard zijn er meerdere gangen mogelijk. Er kan dus van alles tijdens deze leuke en culinaire ervaring. Zoek je innerlijke Jamie Oliver onder toeziend oog van onze professionele koks. Uiteraard wordt voor alle benodigdheden gezorgd. Natuurlijk is het na het koken tijd om lekker te gaan tafelen. Nadien is er nog een lekkere kop koffie of thee.

De Kookworkshop is een heerlijke optie voor ieder uitje. Hoe leuk is het om je uitstapje een culinair hoogstandje te bezorgen met deze workshop. Daar wordt iedereen vrolijk van.

Gegevens Kookworkshop

Minimaal 10 personen
Geschikt voor Dames, Heren
Vanaf € 59.50 per persoon
€ 595 minimale kosten
Kookworkshop duurt ongeveer 180 minuten

Combineer Kookworkshop de onderstaande activiteiten voor een dagvullend programma

 • Op zoek naar spanning en sensatie? Dan hebben wij de juiste activiteit! Jullie worden op een onbekende locatie gedropt door onze eigen 4×4 auto’s. Daarna is het aan jullie de taak om ongezien, binnen de tijd en met het hele team naar het eindpunt te komen. Blijven jullie uit handen van onze jagers?

  € 34.50 p.p.
 • De tijd dringt. Jullie hebben maar een uur. Lukt het jou en je team de wolf te vinden en het bos te redden?

  € 20 p.p.
 • Zelfstandig de Veluwe ontdekken? Dat kan! Otterlo Events verhuurt haar eigen mountainbikes. Geniet van de natuur op een andere manier, jij bepaalt het tempo. De Veluwe heeft het allemaal.

  € 19.50 p.p.
 • De workshop schapendrijven is in te zetten tijdens een teamtraining of een actieve break van een vergadering. Zonder twijfel een workshop waar nog lang over na wordt gepraat.

  € 69.50 p.p.

Beleef Kookworkshop
neem contact met ons op


  Bel 0318 - 265265 of stuur een mail voor meer informatie

  Stuur een WhatsApp